Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élő, dolgozó apától a valós keresete után hogyan lehet behajtani a gyermektartást?
Kimasoltam egy mondatodat
"Sokan vannak így, ahol az egyik szülő vígan él, a másik pedig az egész életét, s mindenét a gyermekeiért adja!"
Lehet, hogy nem el olyan vigan, mert nem vele elnek a gyerekei ez gondolom eszedbe sem jut.
Az en valsomkor, persze ragaszkodott a gyerekhez a felesegem, ne is probalkozzak a birosagon, mert az elete aran is megakadalyozza, hogy nalam legyenek elhelyezve. Persze az o javara dontott a birosag, pedi volt eselyem, de mikor mar olyan szintre ertunk, hogy a fiam latta volna a karat feladtam. Elkoltozott az en lakasombol alberletbe a gyerekunkel, 40ezeret kap havonta 10-el tobbet mint amit megiteltek. Emelest akar most, hogy ez keves, mert az o 120 ezeres fizetesevel egyutt nem jonnek ki, mert dragult az alberlet, uszni, karatezni, tornazni jar a gyerek, es ez mind penzbe kerul. Mondtam, jo akkor innet velem lesz a gyerek, fizetek mindent, sot gyerektartasra sem tartok igenyt. Persze nem ment bele, azt akarja, hogy fizessek 60-70ezret, majd ha meszet ettem. Szepen gyulik egy szamlan a penz, es ha felno a fiam eltud indulni az eletben.
Nem is az 50-bol kellene kijonni, az csak a gyerekkel kapcsolatos kiadasok felere valo.
Emelle te is hozzaraksz 50et, az mar szaz, az azert eleg egy honapra csak a gyerekekre.
Zárd már le ezt a kérdést.
Meddig égeted még magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!