Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hatással lehet e a gyermekelhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatással lehet e a gyermekelhelyezésre, ha hűtlen voltam?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, van 2 gyerekünk, úgy néz ki, hogy válunk a férjemmel. Nekem pár hónapja van egy kapcsolatom. Igazi szerelem lett belőle. A válás nem emiatt fog bekövetkezni. A kérdésem az lenne, hogy ha kiderülne a kapcsolatom, az hatással lenne e a gyermekelhelyezésre? Mindketten szeretnénk a gyerekeket, a férjem harcolni fog értük a bíróságon. Kimondhat e olyat a bíróság, hogy azért nem nálam helyezi el a gyerekeket, mert megcsaltam a férjem?
2016. febr. 24. 08:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az egész sztorit nem írtam le. Hogy ki kivel volt hűtlen már a kapcsolat elején,mki hogy bántotta a másikat stb. Nem kérek erkölcsi kioktatást, a kérdésemre keresek választ. Köszönöm a segítséged!
2016. febr. 24. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos nem pedig erkolcse legrosszabb pelda a gyereknek hutlen anya uj pasi felallas.

Egy NAP gyerekeid szamom fogjak kerni rajtad...

2016. febr. 24. 09:00
 3/17 anonim ***** válasza:
73%

Piros pontot nem fognak erte adni nyugi

kerdes hogy ezt a ferj ugyvedje hogy adja elo

2gyerek x ev egyutt let hazassag es uj pasi es megtalaltad az igazit akkor a mostani mi volt megis?

2016. febr. 24. 09:16
 4/17 anonim ***** válasza:
10%
Ne dobálozz azzal hogy ki milyen volt a kapcsolat elején.Te megbocsájtottad neki.Ennyi.Akkor voltál hülye.Inkább mondd azt hogy uncsi lett a kapcsolat és kalandra vágysz vagy egy másik kan farkára.Ne fogdd rá hogy ő előbb csallteg téged.
2016. febr. 24. 10:30
 5/17 anonim ***** válasza:
Majd kiderül milyen szerelem lett belöle,amikor oda viszed a kèt gyereket az új pasinak.Szerintem nem nèzi a biróság,hogy hütlen voltál.
2016. febr. 24. 10:37
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem bocsátottam meg a férjemnek, mert nem tudtam róla. Pár hónapja derült ki, hogy itthon előadta a mintaapát, közben meg folyamatosan prostikhoz járt. Nem mutogatok senkire, szerelmes lettem, ez van. Csak a gyerekelhelyezés szempontjából érdekelt. Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 24. 11:48
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Ne foglalkozz a nőgyülölőkkel, itt szenvednek egész nap.

Kérdésedre: A bíróságot nem érdekli ki csalt meg kit, ez a gyerekelhelyezést nem fogja befolyásolni.

2016. febr. 24. 12:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2016. febr. 24. 12:52
 9/17 anonim ***** válasza:
nem az oviban vagytok ahol lehet egymásra mutogatni a gyereknek semmi köze a ti magánéletetekhez
2016. febr. 25. 01:34
 10/17 anonim ***** válasza:
nem számít,pedig bizonyos esetekben (és most nem rólad beszélek) kellene...
2016. febr. 26. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!