Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válóper során kaphat-e az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóper során kaphat-e az elhagyott, megcsalt alperes fájdalomdíjat?

Figyelt kérdés
Nem találok a neten erre vonatkozó állásfoglalást, egyáltalán van ilyen nálunk? Tehát hogy aki kilép a házasságból és vidáman éli az életét egy új nő mellett, attól az egyedül maradt feleség kérhet-e egy nagyobb összeget? (Nem gyerektartást.)

2016. febr. 15. 22:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

"Én egyszerűen a költségeim (biztonsági berendezések) megtérítését várom a férjemtől, amiket nem kellett volna beépíttetnem, ha nem hagy egyedül.

Nevezhetjük kárpótlásnak, vigaszdíjnak, költségtérítésnek stb."

Hát ennyi erővel már mindent a nyakába varrhatsz! És ha majd megint megházasodsz, akkor gondolom a lagzi költségét is állja a volt férj, merthogy arra nem került volna sor, ha nem válik el tőled, ugye?

Mondjátok, hogy ez kamu!!!

2016. febr. 18. 18:33
 22/31 anonim ***** válasza:

#23 Nem mondom, mert a törvénykezést, és sok nőt "ismerve", nagyon életszerű.

De én még várom a kérdező válaszait.

2016. febr. 18. 22:06
 23/31 anonim ***** válasza:
23-as vagyok, és én is nő vagyok! (Csak nem ment még el az eszem...)
2016. febr. 18. 22:57
 24/31 anonim ***** válasza:
#25 Ezt értsem úgy, hogy majd elmegy? :-) :-)
2016. febr. 18. 23:08
 25/31 anonim ***** válasza:
25! Kedves vagy, hogy megelelőlegezed nekem a bizalmat! Hátha ilyen palik irogatnak nekem, akkor megvan rá az esély...
2016. febr. 19. 14:48
 26/31 anonim ***** válasza:
*írogatnak
2016. febr. 19. 14:48
 27/31 A kérdező kommentje:

22-es!

Leírom még egyszer. A férjem elköltözött az új nőjéhez, én meg itt maradtam egyedül a házban. Féltem. Mivel a nyílászárók olyanok voltak, hogy egy bicska hegyével ki lehetett nyitni, mindent kicseréltettem biztonságira (fóliázott üveg, ablakvasalat, hevederzár stb).

Így most ha rám akarnak törni, valamivel többet kell vacakolniuk. Azalatt, reményeim szerint meg tudom nyomni a pánikgombomat.

Most nem félek.

2016. febr. 19. 15:46
 28/31 anonim ***** válasza:
62%

#29 Ehhez a férjednek semmi köze. Nem a válás miatt lettél pánikbeteg, hanem a pánikbetegséged miatt menekült el a férjed. Vagy legalábbis elsőre én erre gondolok.

Szerintem ezek a biztonsági beruházások akkor is kellettek volna, ha nem váltok el, vagy most sem indokoltak. Ilyenek a legtöbb házon nincsenek, elismerem, hogy hamarosan szükség lehet rá, de a terrortámadások ellen ezek is kevesek.

Tényleg jó szándékkal, ahogy a férjed is biztos mondta, kérlek, hogy keress fel egy pszichológust. Neked őrá van szükséged, és egy a normálisnál sokkal megértőbb pasira, nem fájdalomdíjra. De hidd el, tényleg nem akarlak bántani. :-)

2016. febr. 19. 16:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Hát valamennyire egyet értek a 45%-ossal. Ha ennyire rosszak voltak a nyílászárók és betörnek hozzád vagy megtámadnak, attól a férjed sem tudott volna megvédeni, elvégre gondolom nem egy Hulk.

Nem tudom miért a volt férjedre akarod ráverni a költségeket, de esetleg érdeklődj a helyi önkormányzatnál, ott esetenként szoktak lakásfelújítási támogatást nyújtani.

2016. febr. 19. 18:38
 30/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de a továbbiakra nem tartok igényt. Semmi tárgyszerű, érdemleges választ nem kaptam erre az egyszerű Y/N kérdésre, mellébeszélést annál inkább.

Minden jót!

2016. febr. 20. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!