Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ha elinditom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha elinditom a válást akkor ha az alperes nem irja alá akkor nem választanak el tőle?

Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem.

A bíróság is tudja, hogy a házassághoz két ember kell, az kevés, hogy az egyik nem akar válni. Lehet, hosszú lesz a pereskedés, meg drága is, de akkor is ki fogják mondani a válást.

Nem tudom, az alperesnek miért jó, ha ennyire megalázza magát...

2016. jan. 28. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogyne választanának el!!!!! Szabadságot senki nem korlátozhatja itt. Egyik fél ki akar lépni a vagyonközösségből, kvázi el áll a szerződéstől. Olyan nincs, hogy szerződést vagy így vagy úgy ne lehessen semmisé tenni. Amerikai filmekbe hallani, hogy nem írja alá a másik fél a vállási papírokat, de az sem azt jelenti, csak akkor nem megy bele azokba a feltételekben, nem tudják elindítani. Az USA jogrendszer más alapban, meg államonként eltérőek. Ott például sok államban figyelembe veszik ha valaki félre lép, itt (nagyon helyesen ) nem.
2016. jan. 29. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:

legjobb lenne megegyezéssel elválni és akkor rengeteg pénz megmarad amit mindkét fél az ügyvédekre kifizet!

beszéljétek meg,és hátha sikerül az amugy is necces szituációt kicsit jobbá tenni.

nem 2fillér egy válás amugy sem.

2016. jan. 30. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk én voltam az alperes,nem kellett aláírnom semmit,fél év alatt megvolt a válás,gyermekelhelyezés,minden.
2016. febr. 1. 09:28
 5/6 Tsorba Kelemen válasza:
Csak a közös megegyezéssel indított válás esetén kell mindkét félnek aláírnia. Ettől függetlenül, mindenkinek (és leginkább a gyerekeknek) az a legjobb, és nem csak az anyagiak vonatkozásában, ha meg tudtok egyezni.
2016. febr. 2. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A közös megegyezéses válás a felperesnek (nekem) 6 évvel ezelőtt 12 ezer forintjába került, amit a válás beadásakor bélyegben kellett leróni. Most nem tudom, mennyi. Alperesnek ingyenes. Ja, a vagyonmegosztás az akkor nem történt meg (azóta sem - ezidáig még nem volt fontos).TF.
2016. febr. 6. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!