Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a feleségem, akkor ki neveli tovább a gyerekeket? A ház kié?
Az a megérzésem, hogy van valakije, de nem tudom bizonyítani.
Két gyerek van. Lányok. Megkapná őket?
Jelenleg a kisebbikkel van gyesen.
A házat a házasságunk alatt vette, csak az ő nevén van, a szülei haszonélvezők. Ők adták rá a pénzt.
Lehet, hogy neked akar tetszeni, vagy féltékennyé tenni ez a szexmentességgel. Próbálkozz be, valami nem megszokott módon. :)
Nem hinném, hogy elutasít.
Ha nekem akarna tetszeni, akkor nem sportolna mániásan, és nem lenne szőke.
Ugyanis fekete hajjal és husisan ismertem meg.
Plusz rengeteg pirosat hord.
Fordulj ügyvédhez, de már páran előttem elmondták, hogy a házad buktad, és a bíróság pont ezért a feleségednek fogja szerintem ítélni.
Nem biztos, hogy megcsal, egyszerűen rájött, hogy nem akar így élni és/vagy veled.
Haszonélvezet azt jelenti hogy anyósodékat még élnek onnan ki nem teheted. Ergo addig eladhatatlan a ház.
Inkább járj utána hogy valóban van e okod ezt feltételezni róla.
Lehet, hogy neked akar tetszeni, de esetleg meg is beszélhetnéd vele az aggályaidat ahelyett, hogy eleve gyanúsítgatod a háta mögött.
Egyébként ez hasznos lehet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!