Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Senkimsem maradt a fökdön, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkimsem maradt a fökdön, és már a remény is meghalt Miért maradjak életben ha még a tetemem is minimum egy hétig Sem lenne senkinek sem feltűnő?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, egy olyan párom aki talán nem is a páram

Se nem a társam, hanem attól is több volt.

Mindketten ugyan ugy láttuk a világot, és olyan különleges dolgokat

Éltünk meg , amiket már soha senkivel sem fogok tudni.

Nem is tudom hova soroljam ezt a kapcsolatot, csak azt ,

Hogy az életem fő eleme volt, és nem mint lány, hanem azazérték

Amit mindig is kutatunk és ha megtaláljuk az életünk értelmére lelünk rá.

Ettől leszünk igazán gazdagok.

A pénz éngem nem motivál, hiába a pénz,siker, karrier , ha szeretet nincs az életedben. Szerintem mindenkinek eza legfontosabb.

A helyzet az, hogy elhagyott ! Igen , ez így szokványos lenne.

De nekem ő nem csak egy lány, főként azember akit nem akarok elveszíteni , mert nélküle a világ számomra borzasztó.

Borzasztó mert senkim sem maradt, egy emberi kapcsolatom nem maradt a szó szoros értelemben. Tele lettem verve negatívummal

Amit már képtelen vagyok pozitivra felcserélni, pedig, szabó péterre probálok meg elaludni. Igazábol már nem vonz annaka gondolata egyáltalán hogy a világ tud még szép is lenni .

Nem tudok már hinni vagy bízni az emberekben

Főként hogy azt érzem soha senki sem fog hasonlóan sem gondolkozni mint ő vagy én. Ezért nem hajt, nem motivál a felállás , ujra kezdés.

Lassan 2 hónapja vagyok bezárkozva a házban, és ha már ki is megyek

Mindenkiben csak azt érzem hogy hozzáképestcsak egy eltaposnivaló

Cigi csikk vagyok . A pszihon mindenki tudja hogy csak televerik az embert nyugtatokkal és ennyi, v bezárnak egy életre.

Tele vagyok megaláztatás érzettel, kissebségi komplexusom

Az eget veri. Hitem, bizalmam abban hogy az élet szép .... -

Mit kezdhet még ezek után valaki magával ?

Hisz ennek az embernek a teljes ellentéte voltam.

Tele vágyakkal, álmokkal, célokkal , de ezek ez álltal teljesen romba döltek. Jelen esetben , mindenki megvet a gondolkozásom miatt

Vagy ép le se szar. Nem , nem sajnálom magam, hanem gyűlölöm,

Hogy ennyire felemésztett az élet. Az élet mindenkinek harc és küszködés, de céllal csinálod! Nállam viszont ez meghalt.

Mit , mit tehet valaki még ezek után ?

2016. jan. 9. 14:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

1 nem sajnálom magam , ha valakit is sajnálok max az te vsgy . A drágá jo magyar mentalitás miatt !

2 kinek v minek kell itt megfelelni? Ki írja itt a tendenciákat ?

Te ? Kajak te ? Öcsém , menj határon tulra , nyisd ki a szemed

Ez a szr tendencia dolog itt megy csak! Itt vannak az emberek csak ennyire beszükülve agyilag hogy ha már valami nem megszokott akkor az csak negatív dolog lehet ! Én ezt nem is szégyelem öcsém

És a probléma nem itt keletkezett hogy felnőtt ,

Mert azért én hozzá teszem hogy mi együtt bejártuk pl londont egy fillérnélkül féléven át . De persze ez is csak rossz lehet, pedig igen a legszebb élményúnk volt . Te semmit nem tudsz se rola se rollam, de te olysn fullosan odavered a frankót hogy most rendesen frankynek érzed magad hogy pfuu de oda vertem a verébnek :)

Hát esküszöm ha most nem rám jött a nevetés haljak el

A részletekröl fogalmad nincs szal ne akard a tutit megmondani

Max kezd ugy hogy haaát lehet nem volt jo 5 let mert tul fiatal volt,

De nehogy már te kezdj el oltogatni , ember nem tudsz semmi konkrétat csak földhöz vágott a két számjegy ez meg sokkolt .

Aki meg eddig lát el , és egyből az oltás jön, arra meg csak azt mondom, mint a bélyeg , le van ragadvaaaaaa

2016. jan. 9. 23:32
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

hát...ez az kommented azért elég sokat elárult most rólad.

egy már biztos, az értelmi színvonalad nem egy 35 éves férfit tükröz, ilyen stílusban és ennyi helyesírási hibával itt csak a 18 alatti korosztályt láttam megnyilvánulni.

azt pedig hiába próbálod elsősorban magadnak bemagyarázni, hogy normális az, hogy felnőtt férfiként egy kislány kellett a szerszámodra.

elárulom, nem, nem normális, és az sem amit itt művelsz.

kezeltesd ki magad, jobban jársz vele hidd el.

2016. jan. 9. 23:46
 23/26 anonim válasza:
kedves 22.dik válaszadó. Mit jártatod itt a szádat? A kérdezőnek teljesen igaza van, te semmit nem tudsz róla és a lányról. Ne járjon neked a szád. És ha szerelmesek voltak egymásba akkor mi van?? Semmi... A kor az csak egy szám. A kor nem számít. Jobban tennéd ha hallgatnál.
2016. jan. 10. 10:28
 24/26 A kérdező kommentje:

De a helyes írásra fogk figyelni pont :) most csak az a legfőbb dolgom

Amikor ráadásul úgy írok, hogy a kedves okos telefonom azt sem mutatja ahogy írok semmi. Csak találomra.

Amugy meg ilyen egyszerű a dolog. Írtál teis egy véleményt és következőre egy másik ember aki teljesen más véleményebn van mint te .

2016. jan. 10. 12:10
 25/26 anonim ***** válasza:
70%

Azért van ott némi igazság.

Én eddig sajnáltam a kérdezőt és együttéreztem vele, de azt mondják, a stílus maga az ember és ez most megmutatkozott rendesen.

2016. jan. 10. 13:16
 26/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
71%
Az azért igaz, hogy egy ennyivel fiatalabb lány esetében nagyobb eshetőséggel kell számolni azzal, hogy lelép vagy megcsal, főleg, ha akkor is így gondolkoztàl magadról és az életről. Ezt a nők nagyon nem szeretik. Tudod én is voltam így, ilyen állapotban egy szakítás után nagyon sokáig, de hidd el, hogy a szemlélezváltásoddal neked is jobb lesz és leszel újra szerelmes. Ez hihetetlenül hangzik, de mégis müködik, én sem hittem benne. A jó az benne, hogy pozitív öngerjesztő folyamat, érezni fogod, hogy egyre jobb és hirtelen majd a semmiből felbukkan az, aki az életed értelme lesz. Egy olyan nő aki elhagy, az soha nem akarta, hogy az élete része legyél,akkor meg mi a francot foglalkozol vele? Duplán bünteted magad feleslegesen.
2016. jan. 10. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!