Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkimsem maradt a fökdön, és már a remény is meghalt Miért maradjak életben ha még a tetemem is minimum egy hétig Sem lenne senkinek sem feltűnő?
Volt egy párom, egy olyan párom aki talán nem is a páram
Se nem a társam, hanem attól is több volt.
Mindketten ugyan ugy láttuk a világot, és olyan különleges dolgokat
Éltünk meg , amiket már soha senkivel sem fogok tudni.
Nem is tudom hova soroljam ezt a kapcsolatot, csak azt ,
Hogy az életem fő eleme volt, és nem mint lány, hanem azazérték
Amit mindig is kutatunk és ha megtaláljuk az életünk értelmére lelünk rá.
Ettől leszünk igazán gazdagok.
A pénz éngem nem motivál, hiába a pénz,siker, karrier , ha szeretet nincs az életedben. Szerintem mindenkinek eza legfontosabb.
A helyzet az, hogy elhagyott ! Igen , ez így szokványos lenne.
De nekem ő nem csak egy lány, főként azember akit nem akarok elveszíteni , mert nélküle a világ számomra borzasztó.
Borzasztó mert senkim sem maradt, egy emberi kapcsolatom nem maradt a szó szoros értelemben. Tele lettem verve negatívummal
Amit már képtelen vagyok pozitivra felcserélni, pedig, szabó péterre probálok meg elaludni. Igazábol már nem vonz annaka gondolata egyáltalán hogy a világ tud még szép is lenni .
Nem tudok már hinni vagy bízni az emberekben
Főként hogy azt érzem soha senki sem fog hasonlóan sem gondolkozni mint ő vagy én. Ezért nem hajt, nem motivál a felállás , ujra kezdés.
Lassan 2 hónapja vagyok bezárkozva a házban, és ha már ki is megyek
Mindenkiben csak azt érzem hogy hozzáképestcsak egy eltaposnivaló
Cigi csikk vagyok . A pszihon mindenki tudja hogy csak televerik az embert nyugtatokkal és ennyi, v bezárnak egy életre.
Tele vagyok megaláztatás érzettel, kissebségi komplexusom
Az eget veri. Hitem, bizalmam abban hogy az élet szép .... -
Mit kezdhet még ezek után valaki magával ?
Hisz ennek az embernek a teljes ellentéte voltam.
Tele vágyakkal, álmokkal, célokkal , de ezek ez álltal teljesen romba döltek. Jelen esetben , mindenki megvet a gondolkozásom miatt
Vagy ép le se szar. Nem , nem sajnálom magam, hanem gyűlölöm,
Hogy ennyire felemésztett az élet. Az élet mindenkinek harc és küszködés, de céllal csinálod! Nállam viszont ez meghalt.
Mit , mit tehet valaki még ezek után ?
1 nem sajnálom magam , ha valakit is sajnálok max az te vsgy . A drágá jo magyar mentalitás miatt !
2 kinek v minek kell itt megfelelni? Ki írja itt a tendenciákat ?
Te ? Kajak te ? Öcsém , menj határon tulra , nyisd ki a szemed
Ez a szr tendencia dolog itt megy csak! Itt vannak az emberek csak ennyire beszükülve agyilag hogy ha már valami nem megszokott akkor az csak negatív dolog lehet ! Én ezt nem is szégyelem öcsém
És a probléma nem itt keletkezett hogy felnőtt ,
Mert azért én hozzá teszem hogy mi együtt bejártuk pl londont egy fillérnélkül féléven át . De persze ez is csak rossz lehet, pedig igen a legszebb élményúnk volt . Te semmit nem tudsz se rola se rollam, de te olysn fullosan odavered a frankót hogy most rendesen frankynek érzed magad hogy pfuu de oda vertem a verébnek :)
Hát esküszöm ha most nem rám jött a nevetés haljak el
A részletekröl fogalmad nincs szal ne akard a tutit megmondani
Max kezd ugy hogy haaát lehet nem volt jo 5 let mert tul fiatal volt,
De nehogy már te kezdj el oltogatni , ember nem tudsz semmi konkrétat csak földhöz vágott a két számjegy ez meg sokkolt .
Aki meg eddig lát el , és egyből az oltás jön, arra meg csak azt mondom, mint a bélyeg , le van ragadvaaaaaa
hát...ez az kommented azért elég sokat elárult most rólad.
egy már biztos, az értelmi színvonalad nem egy 35 éves férfit tükröz, ilyen stílusban és ennyi helyesírási hibával itt csak a 18 alatti korosztályt láttam megnyilvánulni.
azt pedig hiába próbálod elsősorban magadnak bemagyarázni, hogy normális az, hogy felnőtt férfiként egy kislány kellett a szerszámodra.
elárulom, nem, nem normális, és az sem amit itt művelsz.
kezeltesd ki magad, jobban jársz vele hidd el.
De a helyes írásra fogk figyelni pont :) most csak az a legfőbb dolgom
Amikor ráadásul úgy írok, hogy a kedves okos telefonom azt sem mutatja ahogy írok semmi. Csak találomra.
Amugy meg ilyen egyszerű a dolog. Írtál teis egy véleményt és következőre egy másik ember aki teljesen más véleményebn van mint te .
Azért van ott némi igazság.
Én eddig sajnáltam a kérdezőt és együttéreztem vele, de azt mondják, a stílus maga az ember és ez most megmutatkozott rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!