Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Senkimsem maradt a fökdön, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkimsem maradt a fökdön, és már a remény is meghalt Miért maradjak életben ha még a tetemem is minimum egy hétig Sem lenne senkinek sem feltűnő?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, egy olyan párom aki talán nem is a páram

Se nem a társam, hanem attól is több volt.

Mindketten ugyan ugy láttuk a világot, és olyan különleges dolgokat

Éltünk meg , amiket már soha senkivel sem fogok tudni.

Nem is tudom hova soroljam ezt a kapcsolatot, csak azt ,

Hogy az életem fő eleme volt, és nem mint lány, hanem azazérték

Amit mindig is kutatunk és ha megtaláljuk az életünk értelmére lelünk rá.

Ettől leszünk igazán gazdagok.

A pénz éngem nem motivál, hiába a pénz,siker, karrier , ha szeretet nincs az életedben. Szerintem mindenkinek eza legfontosabb.

A helyzet az, hogy elhagyott ! Igen , ez így szokványos lenne.

De nekem ő nem csak egy lány, főként azember akit nem akarok elveszíteni , mert nélküle a világ számomra borzasztó.

Borzasztó mert senkim sem maradt, egy emberi kapcsolatom nem maradt a szó szoros értelemben. Tele lettem verve negatívummal

Amit már képtelen vagyok pozitivra felcserélni, pedig, szabó péterre probálok meg elaludni. Igazábol már nem vonz annaka gondolata egyáltalán hogy a világ tud még szép is lenni .

Nem tudok már hinni vagy bízni az emberekben

Főként hogy azt érzem soha senki sem fog hasonlóan sem gondolkozni mint ő vagy én. Ezért nem hajt, nem motivál a felállás , ujra kezdés.

Lassan 2 hónapja vagyok bezárkozva a házban, és ha már ki is megyek

Mindenkiben csak azt érzem hogy hozzáképestcsak egy eltaposnivaló

Cigi csikk vagyok . A pszihon mindenki tudja hogy csak televerik az embert nyugtatokkal és ennyi, v bezárnak egy életre.

Tele vagyok megaláztatás érzettel, kissebségi komplexusom

Az eget veri. Hitem, bizalmam abban hogy az élet szép .... -

Mit kezdhet még ezek után valaki magával ?

Hisz ennek az embernek a teljes ellentéte voltam.

Tele vágyakkal, álmokkal, célokkal , de ezek ez álltal teljesen romba döltek. Jelen esetben , mindenki megvet a gondolkozásom miatt

Vagy ép le se szar. Nem , nem sajnálom magam, hanem gyűlölöm,

Hogy ennyire felemésztett az élet. Az élet mindenkinek harc és küszködés, de céllal csinálod! Nállam viszont ez meghalt.

Mit , mit tehet valaki még ezek után ?

2016. jan. 9. 14:38
1 2 3
 11/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt az energiát, amivel keseregsz, azt fordítanád az életedre, akkor nem itt tartanál és lesz értelme az életednek. A nő elhagyott, mert nem volt hozzád való, nem működött a dolog, tehát nem ő az életed értelme. Így vélekedsz magadról, akkor mások miért vélekednének máshogy?
2016. jan. 9. 15:46
 12/26 A kérdező kommentje:

Mert nem tudok megnyílni már ennek a világnak.

Nekem ez rideg, harc a semmiért. Tudtam mit akartam,

De már semmit nem akarok egyszerűen, semmi nem fog már bolsogságot tudni nyujtani az életben. Ebben biztos vagyok.

Ismerem magam. Csak azt nem tudom, hogy ez hova vezet.

2016. jan. 9. 15:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz, kérdező.
2016. jan. 9. 16:11
 14/26 anonim ***** válasza:

ennyi rinyálást...az önsajnálatból aztán biztos nem tudsz előrébb jutni.

sztm. elsőnek fejezd be a sajnáltatást, aztán a többi jön magától.

és mielőtt azt hinnéd, hogy nem tudom miről beszélsz...de nagyon is jól tudom mivel én egy 7 éves kapcsolatot veszítettem el.

igaz én csak orvos és gyógyszer segítségével lábaltam ki belőle, de azt tudom nagyon jól hogy a végtelen önsajnáltatás a lehető legnagyobb méreg ilyenkor.

2016. jan. 9. 16:30
 15/26 schamuelson ***** válasza:
80%

Kétszer is elkezdtem választ írni, de féltem, hogy csupa haszontalanság lesz csak. Valahogy mégis erőt vettem magamon.

Azt írod: minden álmod összetört. Ideje felébredned!!!

Csalódtál valakiben, akiről azt képzelted, ő a tökéletes társ. Nincs ilyen, hogy nekünk rendelt tökéletes pár. Keresni kell azt, akivel a legjobbat tudjuk összehozni, de bizony mindkettőnek tennie kell a kapcsolat megtartásáért. Persze, most nem akarlak valaki másra rábeszélni. Vagy mégis? Mi lenne, ha magadhoz vennél egy háziállatot, egy kutyát. Akinek szüksége lenne rád minden egyes napon, akiért te lennél a felelős, hogy friss vize, étele legyen. Nyugodt zugot kell biztosítanod neki, és gondoskodnod kell arról is, hogy naponta eleget mozoghasson. Lekötné a figyelmed egy részét. Nem azt mondom, hogy töröld ki az exed emlékét, viszont segítene túlélned a gyász idejét. És nagyon is jól tetted, hogy segítséget kértél. Ha továbbra is ennyire sötéten látod a jövődet, akkor próbálj másutt is segítségért folyamodni. Vannak ehhez jobban értő emberek, mint mi egyszerű halandók.

2016. jan. 9. 18:06
 16/26 anonim ***** válasza:
Megosztod velünk, hogy mit vetnek meg a gondolkodásmódodban? :)
2016. jan. 9. 18:48
 17/26 A kérdező kommentje:

Nos ...

2008. Az addigi életem nem ért egy halom szrt se.

Apám anyám elbszta az életét veleegyütt az enyémet.

Maradjunk annyiban, hogy amíg más családok teremtettek

Addig ők csak romboltak , siránkoztak és közben szégyent hoztak rám.

2008 ban bele szerettem egy lányba aki akkor 16 volt én pedig 28.

Nem gyenge mi ? Deee azt hozzáteszem hogy én sem néztem ki tőbbnek. A legnagYobb kibszásra most is ugyan annyinak nézek ki és 35 vok. Nos beleszerettem, mert a kora ellenére egy nagyon érdekes személyiséget ismertem meg a személyében.

Ha azt mondom, hogy 100 % ig ugyan az a gondolatunk ,

Akkor nem tulzok egy dekát sem.

Ami nállam nagyon nagyon esélytelen.

2016. jan. 9. 19:53
 18/26 A kérdező kommentje:

De persze ez az egész jóval bonyolultabb ettől.

Jelen pillanatban tény hogy azon gondolkozok

Meddig akarom ezt huzni tovább, minden egyes pillanat egy gyötrelem

Nincs szüksége avilágnak rám és igazábol nekem sem erre a világra

Azt nem tudom meddig akarok még kínlódni

2016. jan. 9. 20:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Keresd Istent szolgalj masokat akkor meggyogyulsz

sok erot es kitartast a fajdalom az ami erleli a leket es jobba tesz

2016. jan. 9. 22:20
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

már ne is haragudj, de te egy vérbeli pojáca vagy.

28 évesen egy kislányba voltál szerelmes...megérdemled a sorsod, ennyire nem lehet valaki életképtelen, hogy ne lássa be egy ilyen kapcsolatnak nulla a jövője.

persze megértem hogy egy naiv butácska tini lányt nem nehéz elcsábítani, és ez sem véletlen hogy nem a korosztályodban keresgéltél magadnak csajt.

most meg 35 évesen itt sajnáltatod magad, hogy a kislány már felnőtt és végre megjött az "esze" gratulálok.

sok sikert a továbbiakhoz.

2016. jan. 9. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!