Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap mondták ki a válásom, és vele együtt a gyermekelhelyezést is. Mikor válik jogerőssé? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A bíróság 3 gyermekemet az apának itélte. Persze vele együtt kizárólagos kakáshasználatot és havi 75 ezer gyerektartást is kapott. Azt mondták, hogy a gyerektartást azonnal vonni kezdik. Azt senki nem nézte, hogy fél fizetésböl én hogy fogok megélni, hogy jutok el a gyerekeimért kapcsolattartásra? A bíróság teljesen megsemmisített, mint anyát és nincstelenné tett. Úgy érzem ebből nincs kiút....2015. dec. 10. 05:58
31/32 anonim válasza:
Mennyi a volt férjed bruttó bére minden más nélkül?
32/32 anonim válasza:
A legnagyobb hiba az öngyilkossági kísérlet volt. Egy után se lehetnek tiéd a gyerekek, nemhogy kettővel! Ha az apuka rendőr, pontosan tudja, mikor indul eljárás ellene... Engem a ma 17 éves lányom apja bántalmazott, de értette a módját, soha nem látszott semmi... 8 hetes terhesen vert meg úgy először, hogy látszott rajtam. Többet nem nyúlt hozzám, akkor léptem le... Nem lesz esélye a gyerekeket visszaszerezni, csak ha az apjuk bántani fogja őket és HA(!!!!) a hatóság erre rájön. Addig próbálja meg össze kaparni magát, és nem feladni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!