Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tegnap mondták ki a válásom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap mondták ki a válásom, és vele együtt a gyermekelhelyezést is. Mikor válik jogerőssé? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A bíróság 3 gyermekemet az apának itélte. Persze vele együtt kizárólagos kakáshasználatot és havi 75 ezer gyerektartást is kapott. Azt mondták, hogy a gyerektartást azonnal vonni kezdik. Azt senki nem nézte, hogy fél fizetésböl én hogy fogok megélni, hogy jutok el a gyerekeimért kapcsolattartásra? A bíróság teljesen megsemmisített, mint anyát és nincstelenné tett. Úgy érzem ebből nincs kiút....
2015. dec. 10. 05:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%
kamu
2015. dec. 10. 23:11
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
18-19: a helyzet titeket egyáltalán nem érdekel, csak a pasi fizetése?? Csodálatos magyar mentalitás. Inkább fecsegnétek máshol.
2015. dec. 11. 00:07
 23/32 anonim ***** válasza:
78%
Én már írtam, hogy kamu, de kitörölték. A sztori nagyon nem kerek.
2015. dec. 11. 01:44
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Aki normális választ adott, annak köszönöm.
2015. dec. 11. 06:33
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu én pszichiátert ajánlanék elsőkörben, hogy fel kellene keresni. Bár én továbbra se érzem, hogy valós lenne a történet, mert melyik anya hagyná ott a gyerekeit egy bántalmazó férjnél? És most az egyedül történő menekülésre és az öngyilkossági kísérletekre gondolok. Vagy nagyfokú önzésre utal vagy mégse igaz a történet és jobb ha a férjnél maradnak a gyerekek. Egyszerűen nem tudok szimpátiát érezni egy olyan anyával szemben, akinek nem a gyerekei az elsők. (és itt nem azt értem, hogy a saját igényeit szorítsa háttérbe, mert ő már csak anya, hanem az ilyen helyzetekben már nem csak egy nő létezik hanem van 3 gyereke is, akikre gondolnia kellene)

A nincstelenné tételnél sem érzem, hogy jogos lenne a kiborulás, hisz 3 gyereknél minden elvált szülő ennyit fizet, a fél fizetést (persze ha nem kiugróan magas fizetésről beszélünk). Ahogy apukáknak mondják, hogy nem csak megcsinálni kell azt a gyereket itt is teljesen igaz.

2015. dec. 11. 07:28
 26/32 anonim ***** válasza:
54%
Milyen helyzet?Hogy nem anyukának lettek ítélve a gyerekek?Hogy neki kell gyerektartást fizetni?Álszentek vagytok.Bezzeg mikor apuka fizet,mint a torkos borz,az rendben van,mert a büdös bunkónak az a dolga,ha már gyereket csinált.Anyuka labilis idegzetű,öngyilkos hajlamú.Nem mondom,hogy nem hiszem,hogy apuka bántalmazta,de azért a másik oldalt is szívesen meghallgatnám.Alapesetben mindig anyuka mellett van a bíróság,komoly dolgoknak kell történniük,hogy ne így legyen.A szori nem kerek számomra,de úgy érzem nem véletlen a bíróság döntése.
2015. dec. 11. 10:31
 27/32 anonim ***** válasza:
82%

Mi is apuhoz kerültünk. Nincs ebben semmi furcsa. Oda ítélik a gyereket, akihez jobban kötődik, és összességében, ahol jobb helyen van.

Semmi sem írja elő, hogy az anya kell, hogy legyen ez a személy.

Legalább ez az eset is segít végre eloszlatni ezt az ősrégi TÉVhitet, amitől amúgy falra tudnék mászni magánszemélyként és ügyvédként is.

2015. dec. 11. 11:21
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Tehát:

nem tettél feljelentést.

elhagytad a gyermekeid.

labilis vagy (öngyilkossági kísérletek)

Az lett volna a meglepő, ha neked ítélik. Hatalmas, és jóvátehetetlen hibákat követtél el, és ezt a bíróság is látja.

Mint anya, megbuktál.

Fellebbezést adhatsz be, elmehetsz pszihiáterhez, így látni fogja a bíróság, hogy igyekszel.

A fenyegetést, bántalmazást neked kell bizonyítani.

2015. dec. 11. 13:23
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyot hibáztál a két öngyilkossági kísérleteddel,ezzel cseszted el,sajnálom...ezt te 3 gyerekes anyaként nem engedheted meg magadnak,még akkor sem ha bántalmazott a férjed.

Gyerektartás,levonás,megélhetés - az elvált apákkal ugyanez van,fele fizetés levonva,ők meg éljenek meg ahogy tudnak.Nem vagy kirívó eset...

2015. dec. 12. 09:05
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van gyerekem es egyedul nevelem.

Soha az eletben nem kockaztatnam ezt ongyilkossagi kiserlettel vagy egyeb ilyen dologgal. Ezert kapta az apuka a gyerekeket.

Ezt neked is tudnod kellett. Erre erdemben ennyit tudok irni.

2015. dec. 12. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!