Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap mondták ki a válásom, és vele együtt a gyermekelhelyezést is. Mikor válik jogerőssé? Mit lehet tenni?
Ha nem kamu én pszichiátert ajánlanék elsőkörben, hogy fel kellene keresni. Bár én továbbra se érzem, hogy valós lenne a történet, mert melyik anya hagyná ott a gyerekeit egy bántalmazó férjnél? És most az egyedül történő menekülésre és az öngyilkossági kísérletekre gondolok. Vagy nagyfokú önzésre utal vagy mégse igaz a történet és jobb ha a férjnél maradnak a gyerekek. Egyszerűen nem tudok szimpátiát érezni egy olyan anyával szemben, akinek nem a gyerekei az elsők. (és itt nem azt értem, hogy a saját igényeit szorítsa háttérbe, mert ő már csak anya, hanem az ilyen helyzetekben már nem csak egy nő létezik hanem van 3 gyereke is, akikre gondolnia kellene)
A nincstelenné tételnél sem érzem, hogy jogos lenne a kiborulás, hisz 3 gyereknél minden elvált szülő ennyit fizet, a fél fizetést (persze ha nem kiugróan magas fizetésről beszélünk). Ahogy apukáknak mondják, hogy nem csak megcsinálni kell azt a gyereket itt is teljesen igaz.
Mi is apuhoz kerültünk. Nincs ebben semmi furcsa. Oda ítélik a gyereket, akihez jobban kötődik, és összességében, ahol jobb helyen van.
Semmi sem írja elő, hogy az anya kell, hogy legyen ez a személy.
Legalább ez az eset is segít végre eloszlatni ezt az ősrégi TÉVhitet, amitől amúgy falra tudnék mászni magánszemélyként és ügyvédként is.
Tehát:
nem tettél feljelentést.
elhagytad a gyermekeid.
labilis vagy (öngyilkossági kísérletek)
Az lett volna a meglepő, ha neked ítélik. Hatalmas, és jóvátehetetlen hibákat követtél el, és ezt a bíróság is látja.
Mint anya, megbuktál.
Fellebbezést adhatsz be, elmehetsz pszihiáterhez, így látni fogja a bíróság, hogy igyekszel.
A fenyegetést, bántalmazást neked kell bizonyítani.
Nagyot hibáztál a két öngyilkossági kísérleteddel,ezzel cseszted el,sajnálom...ezt te 3 gyerekes anyaként nem engedheted meg magadnak,még akkor sem ha bántalmazott a férjed.
Gyerektartás,levonás,megélhetés - az elvált apákkal ugyanez van,fele fizetés levonva,ők meg éljenek meg ahogy tudnak.Nem vagy kirívó eset...
Nekem is van gyerekem es egyedul nevelem.
Soha az eletben nem kockaztatnam ezt ongyilkossagi kiserlettel vagy egyeb ilyen dologgal. Ezert kapta az apuka a gyerekeket.
Ezt neked is tudnod kellett. Erre erdemben ennyit tudok irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!