Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tegnap mondták ki a válásom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap mondták ki a válásom, és vele együtt a gyermekelhelyezést is. Mikor válik jogerőssé? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A bíróság 3 gyermekemet az apának itélte. Persze vele együtt kizárólagos kakáshasználatot és havi 75 ezer gyerektartást is kapott. Azt mondták, hogy a gyerektartást azonnal vonni kezdik. Azt senki nem nézte, hogy fél fizetésböl én hogy fogok megélni, hogy jutok el a gyerekeimért kapcsolattartásra? A bíróság teljesen megsemmisített, mint anyát és nincstelenné tett. Úgy érzem ebből nincs kiút....
2015. dec. 10. 05:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%

Azért akkor igencsak érdekes lenne megtudni, hogy MIÉRT zártak ki teljesen a gyerekek életéböl - ehhez ugyanis nagyon alapos indok kell.

Ezt csak akkor teszik meg, ha az anya veszélyt jelent a gyerekekre nézve.

Ha meg valaki (itt az apa) 450ezret keres, akkor az nem tud máson élösködni, mert böven jut neki abból a saját és a gyerekek megélhetésére.

ma 09:25-ös: ebben az esetben mi lenne szerinted a BÁNTALMAZOTT nö és gyerek? A bíróság egész biztos NEM azért ítélte a gyerekeket az apának, MERT bántalmaazza öket, inkább fordítva lehet, hogy az ANYÁTÓL kell megvédeni öket!

Külföldre meg eleve csak akkor mehetne a gyerekekkel, ha az apa is beleegyezik, minden egyéb esetben gyemrekrablásbnak számáit és igen komoly büntetés (akár több éves börtön is) jár érte.

2015. dec. 10. 09:48
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

# 6: Te retardált vagy?

Legtöbb esetben az anyának adják a gyereket, akkor is, mikor az apa is fel tudná nevelni. Mi olyan felháborító azon, ha egyszer fordítva történik?

2015. dec. 10. 10:27
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
#6: Hogy jön ide a NANE?
2015. dec. 10. 10:39
 14/32 anonim ***** válasza:
89%

Ez a sztori bűzlik. Vagy kamu vagy vaj van a kedves kérdező füle mögött.

Kizárólagos lakáshasználatot kapott, tehát közös volt a lakás, vagyis te is ott éltél a válás előtt. Akkor most mégis mit keresel 70 km-rel arrébb?

A fele fizetés 3 gyerek esetén megszokott, ha az anyának ítélik az apától is ennyit vonnak, ebben nem értem a hisztit. Ha egy pasi meg tudja oldani te miért nem? Ráadásul ahogy írták, így hogy nem te neveled őket van lehetőséged túlórázni, mellékállást vállalni.

És nem a bíróság semmisített meg, mint anyát, hanem valószínűleg te, saját magadat, a bíróság csak papírra vetette ezt. Ugyan nem írod hány évesek a gyerekek, de ha még kisebbek el nem tudom képzelni azt a helyzetet, amikor az apa jobban gondoskodna róluk (mert ilyen magas fizetésért azért rendesen kell dolgozni nem 16:00-ra az oviban vagyok a gyerekért munka), vagyis de. Az anya beszámíthatatlan, vagy bántja a gyerekeket vagy egyszerűen elhanyagolja őket. Ha nagyobbak, akkor szintén kellett valami, amivel kivívtad az ellenszenvüket ha inkább az apjukat választották. Nekem huszas éveim elején meghalt az apukám, és nem is váltak el, de ha elváltak volna hiába keresett apu kétszer annyit, mint anyu tuti anyut választom, mert ő jobban ismert és nála főtt ételt is láttam volna meg mosott ruhát, amíg egyedül ezeket nem tudtam megoldani.

Szóval ha nem kamu a sztori gondold át, hogy hogyan jutottál oda ahol vagy és próbálj változtatni rajta. Az önsajnálat a legegyszerűbb.

2015. dec. 10. 11:41
 15/32 anonim ***** válasza:
6%

11-es még naívan hisz a Full Igazságos, Korrupció Mentes, 21. századi Magyar Igazságszolgáltatásban! A Marsról pottyantál ide???

Bármilyen mélypontjai vannak egy 3 gyerekes anyának, még milyen sz..métláda az a hímutánzat, aki vele egy fedél alatt ezt összefonott karokkal nézi és röhögi???

Kérdező, mint írtam korábban: használd ki ezt a helyzetet és minél hamarabb szaladj külföldre, ott lesz a Megoldás. Részleteket privátban írok.

Az a férfi, aki képes elválni és mindhárom gyereket elvenni az anyjától, azzal nem érdemes alkudozni.

2015. dec. 10. 12:16
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
12-13-as: próbáljátok elolvasni még egyszer, amit írva, nem csak rohanva. Ha pedig nem bírjátok felfogni vagy egyszerűen lusta hápogók vagytok, akkor inkább ezt valljátok be, így már közelebb vagyunk a realitáshoz.
2015. dec. 10. 12:21
 17/32 A kérdező kommentje:
A volt férhem rendőr és rendszeresen bántalmazott, és volt hogy életveszélyesen megfenyegetett. El kellett menekülnöm, féltettem az életem. Ami ellenem szól, hogy igen, hibáztam, mert elkeseredésemben volt két öngyilkossági kisérletem.
2015. dec. 10. 18:36
 18/32 anonim ***** válasza:
85%
Csak az érdekelne,hogy mióta van egy rendőrnek 450ezres fizetése?
2015. dec. 10. 20:17
 19/32 anonim ***** válasza:
73%
Rendőr, és félmilliós fizetés? Na ne... Kamu. Tuti. Ugyanis két rokonom rendőr. Az egyik kiképzőtiszt (elvileg már nyugdíjba mehetett volna rég, de valamiért maradt 40-es éveiben van), nem kap sok fizetést. A másik pedig az egyik nagynéném, aki már jóval több pénzt kap, de ő asszem már százados.
2015. dec. 10. 21:30
 20/32 A kérdező kommentje:
A három gyerek után nem fizet adót, ehhez jön a családi pótlék és a gyerektartás. Ez igy együtt ennyi.
2015. dec. 10. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!