Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmim ítélheti neki a bíróság a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Már 1éve külön élünk mind a 2en megtalaltuk a boldogságot más mellett. Úgy döntöttem ideje beadni a vállást. Na de nekem nincs semmim!!! Se házam se munkám se semmim. Nyilatkoznom kell a vagyoni helyzetemről mivel nincs semmim félek hogy így neki ítélik a gyerekeket. Anyukámnál lakunk a gyerekek nem szenvednek hiányt semmibe mindenük megvan. El tudom őket tartani. Még is félek.2015. nov. 22. 15:05
11/12 A kérdező kommentje:
Szeretem mikor valaki a helyesírásba köt bele. :D Kedves első neked köszönöm a válaszod. Sajnos nem kaptam a kérdésemre választ de azt hiszem csak azért mert rossz helyen tettem fel a kérdést. Rengeteg a negatív rosszindulatú ember itt.
2015. nov. 23. 05:06
12/12 anonim válasza:
Elhagyott egy másik nőért,ugyan miért akarná elvenni és maga nevelni a gyerekeit? Az ilyennek csak kolonc lenne...ne aggódj.
Másrészt meg ha már így esett haladj valamerre.Tessék elmenni tanulni vagy takarítani,akár a másik városba,faluba stb minden lehetőséget megragadni,nem csak a közmunkára,meg a sült galambra válni.Fiatal vagy de anya,szedd össze magad és lépj tovább.Nem anyásnak szültél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!