Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Minden jog a nőké? Ezen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden jog a nőké? Ezen már változtatni kellene!?

Figyelt kérdés
Sok nő meggondolatlanul szül gyereket... Aztán valami nem tetszik nékik a házasságban és egyszere új lompos után néznek! Nemtörődve gyerek, gyerekek lelkivilágával. Majd apa viheti 2hetente gyerekeit plusz fizeti a tartásdíjat, míg az új pali nap mint nap pattog a gyerekekkel! Persze van olyan eset is mikor egy nőnek indokolt beadni a válást! De vicc amiket mostanában csinálnak! Könnyebben adnék apáknak Felügyeleti jogot! És vizsgálnám az okot amiért kilép az egyik fél a házasságból!
2015. nov. 15. 00:48
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
igazad van! idióták a bírók meg kéne vizsgálni az anyukát is nem csak minden a nőké
2015. nov. 15. 00:54
 2/8 Fish1 ***** válasza:
75%

Nekem vannak ismerőseim, ahol a pasiknál van a gyerek.

Szerintem vannak olyan párok is, ahol az apa automatikusan lemond a gyerekről (hogy vele éljen), így ez nem is képezi vita tárgyát. Vagy a gyereket kérdezik meg, hogy kinél szeretne lenni és elintézik egymás közt.

Ami a gyerekek lelkivilágát illeti, az sem jó, ha a szülők egy tré kapcsolatban maradnak egymással. A feszültség, viták, veszekedések ugyanúgy kihatnak a gyerek lelki világára.

A meggondolatlanul szülés megint egy más téma, igen, én is sok ilyet látok.

2015. nov. 15. 02:56
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Én is azt veszem észre, hogy sok nő meggondolatlanul szül és ha valami pici gond van a házasságban, akkor lelépnek egy másik férfival. :S nem törődnek azzal, hogy ezt leginkább a gyerek lelkivilága szívja meg.

L21

2015. nov. 15. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Elég egyoldalúan látjátok... Minden kapcsolat kimenete KÉT emberen múlik. Már azon is, hogy kit választunk társul. A férfinak is joga van ám olyan társat választani, akivel le tud élni egy életet, és joga van nem belekényelmesedni a kapcsolatba. Az én környezetemben a válások oka az volt, hogy a férfi ellustult, nem dolgozott a kapcsolaton, nem nőként kezelte a feleséget. Ilyenkor pedig szinte törvényszerű, hogy ha a nő megkapja mástól a törődést, akkor oda megy...

Szóval mindig, kivétel nélkül két ember hibája a válás.

2015. nov. 15. 11:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Vannak szemét férfiak, de a nők sokkal kétszinübvek romlottabbak!
2015. nov. 15. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

persze a nők a démonok...

a gyerek csinálláshoz 2 ember kel

a legtöbb pali bizony magasról sz'rik a gyerekre

nem hogy 2 hetente de 20 évente se néz felé

a gyt baromi kevesen és baromi keveset fizetnek

ha te meg kényszerből akarsz valkivel együtt élni költöz Iránba

2015. nov. 15. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Apucik pedig angyalok.

Az nem számít, hogy évekig nem foglalkozott sem az asszonnyal, sem a gyerekkel. De válásnál hirtelen nagyon fontos a gyerek felügyeleti joga mikor még azt se tudja, hogy mi a kedvenc étele.

Az meg a másik, hogy nem minden nő az újabb "lompos" után megy, van aki csak szabadulni akar a nemtörődöm, hátráltató férjétől. A férj pedig képzeleg, hogy biztos másik férfi van a képben, mert a saját hibáját sosem ismerné el.

A nő pedig csak levegőhöz akar jutni, nem pedig másik férfivel kapcsolatot...

De általánosítsatok, sarkítsatok nyugodtan.

2015. nov. 18. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor minden férfi szent,és mindent a nők csesznek el...

Ma is tanultam valamit...

2015. nov. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!