Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jog a nőké? Ezen már változtatni kellene!?
Nekem vannak ismerőseim, ahol a pasiknál van a gyerek.
Szerintem vannak olyan párok is, ahol az apa automatikusan lemond a gyerekről (hogy vele éljen), így ez nem is képezi vita tárgyát. Vagy a gyereket kérdezik meg, hogy kinél szeretne lenni és elintézik egymás közt.
Ami a gyerekek lelkivilágát illeti, az sem jó, ha a szülők egy tré kapcsolatban maradnak egymással. A feszültség, viták, veszekedések ugyanúgy kihatnak a gyerek lelki világára.
A meggondolatlanul szülés megint egy más téma, igen, én is sok ilyet látok.
Én is azt veszem észre, hogy sok nő meggondolatlanul szül és ha valami pici gond van a házasságban, akkor lelépnek egy másik férfival. :S nem törődnek azzal, hogy ezt leginkább a gyerek lelkivilága szívja meg.
L21
Elég egyoldalúan látjátok... Minden kapcsolat kimenete KÉT emberen múlik. Már azon is, hogy kit választunk társul. A férfinak is joga van ám olyan társat választani, akivel le tud élni egy életet, és joga van nem belekényelmesedni a kapcsolatba. Az én környezetemben a válások oka az volt, hogy a férfi ellustult, nem dolgozott a kapcsolaton, nem nőként kezelte a feleséget. Ilyenkor pedig szinte törvényszerű, hogy ha a nő megkapja mástól a törődést, akkor oda megy...
Szóval mindig, kivétel nélkül két ember hibája a válás.
persze a nők a démonok...
a gyerek csinálláshoz 2 ember kel
a legtöbb pali bizony magasról sz'rik a gyerekre
nem hogy 2 hetente de 20 évente se néz felé
a gyt baromi kevesen és baromi keveset fizetnek
ha te meg kényszerből akarsz valkivel együtt élni költöz Iránba
Persze! Apucik pedig angyalok.
Az nem számít, hogy évekig nem foglalkozott sem az asszonnyal, sem a gyerekkel. De válásnál hirtelen nagyon fontos a gyerek felügyeleti joga mikor még azt se tudja, hogy mi a kedvenc étele.
Az meg a másik, hogy nem minden nő az újabb "lompos" után megy, van aki csak szabadulni akar a nemtörődöm, hátráltató férjétől. A férj pedig képzeleg, hogy biztos másik férfi van a képben, mert a saját hibáját sosem ismerné el.
A nő pedig csak levegőhöz akar jutni, nem pedig másik férfivel kapcsolatot...
De általánosítsatok, sarkítsatok nyugodtan.
Akkor minden férfi szent,és mindent a nők csesznek el...
Ma is tanultam valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!