Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem e a bíróságtól a kevesebb gyermektartásdíj megállapítását arra tekintettel, h gyerekem 400 km-re él tőlem és költsége maga a láthatása is?
90000 úgy a hitelem,hogy ebből 30000 személyi kölcsön,ennek fizeti csak a felét a ex...a maradék áruvásárlási,Tv meg mosogép,ami elvittek a gyerek miatt...aztán havi 10 ezer levonás A hitel keret miatt,ami amúgy -450000 ft a folyószámlán,de ebbe nem fizet,mert a kocsi önerőjében van pénze..
Plussz 25000 ft kocsitörlesztő,amit én fizetek,mert nekik nem kellett a kocsi..aztán plussz havi kb 15000 ft mondjuk kajára meg tisztálkodási szerekre plussz havi 20000,hogy látogatom a gyereket...
Tehát személyi kölcsön fele:15000,A hitel havi 10000,áruvásárlási:15000,kocsi:25000,szolid megélhetés:15000,gyerek látogatá:20000,gyerektartás:32000..akárhogy számolom ez 130-140 ezer...és akkor még nem lakok sehol,a családi segítségem sincs...hitelátütemezést nem kérhetek,mert már egyszer fél évre kértünk könnyítést..a kocsit eladni nem tudom,mert még nekem kellene a kamatok miatt fizetni rá...6+2 es folyamatos szak mellé nem találok olyan munkát,amit még tudnék napi 2-3 órába vállalni..tehát nem hiába a kétségbeesésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!