Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi jelenleg a minimum gyerektartás összege?
Én kivenném a törvényből a gyerektartási kötelezettséget, ha a nő adja be a válást.
Elég durva, hogy eleve kizárólag a nő döntése az abortusz és a válás lehetősége is. Legyen elég ennyi...
Nem tudom hogy a 6os válaszoló honnan vette hogy ha külföldön pl raktáros ,akkor az itthoni raktárosi fizu alapján számolják ki a gyt-t.
Az én volt férjem is külföldön dolgozik,évente kb 4x jön haza..a válás alatt a cége adott ki neki jövedelem igazolást,azt kellett beadnunk a bíróságon,és ez alapján fizet nekünk..Euróban..
Összeget nem fogok írni !!!
Szóval ez nagy butaság 6os
Mindenképpen érdemes felkeresni egy jogászt szerintem, pontos infót ő fog tudni mondani.
Két iskoláskorúra a 20 ezer/gyerek a minimum szerintem, de ez attól is függ, mennyi az apa/anya jövedelme. A mindenkori jövedelem 40%-át ítélik meg általában, vagy több gyereknél a max 50%-ot.
Az okoskodónak:
Gumit húzni egy pasi is tud, ha nem akarja a gyereket. Sőt, szexelni se kötelező, a kis kezedet nem tudod teherbe ejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!