Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás csökkentésénél a minimum meghatározott gyerektartás összege is megváltozik?
Eddig %-os mértékben kaptam,de volt minimum összeg is.Múlt hónapban kaptam levelet,hogy az exem csökkentést kért.Az oké,hogy a %-ot tudja csökkenteni,de mi van a minimum fizetendő összeggel?
A válaszokat előre is köszi!
u.i.:Eddig ügyvéd nélkül jelentem meg a tárgyaláson,most fogadjak meg egyet?
Nem fogja tudni elérni a minimum összeg csökkentését.
Pont a másik oldal vagyok én tartozom tartással, alaposan utána néztem.
Ideiglenes halasztást kaphat, de a felhalmozódó összeget is köteles részletekben törleszteni.
A gyermek 18 éves koráig, a saját megélhetésének abszolút rovása miatt sem csökkenthető a tartásdíj.
Későbbi tanulmányok esetén már méltányolhatja a bíróság az apa érdekeit is.
Előző vagyok:
Majd megütötte a guta,mert nem tudott már manipulálni a minimumösszeggel:)És szerintem érdemes lesz 2 évente átszámolnod,pláne ha túl sokszor kapsz minimumot,de azért észrevehetően emelkedik neki!
Sosem értettem meg milyen ember az,aki a saját gyerekét akarja megrövidíteni,miféle apa(anya)?
Sokan azt hiszik válás után a kötelességeik is megszűnnek az utódaikkal szemben.Pedig elválni csak férjtől-feleségtől lehet(elvileg).A gyereke mindig a gyereke marad az embernek.
Mégis miféle szülő az,aki nem gondoskodik megfelelően a gyerekeiről minden téren?Újabb gyereket pedig nem a meglévő kárára kell csinálni!Ha valaki nem tudja tisztességesen eltartani a gyerekeit,az nem vállaljon még gyereket!Mindenki felelős a gyerekeiért,és teljesen jogos,hogy ezt igyekszik minden normális ember kikövetelni attól a féltől,aki megfeledkezik erről.ki akar bújni a felelősség alól.
Remélem nem lesz lehetősége az exednek megkurtítani benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!