Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek után mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kislányom 15 hónapos,az apukája még szülés előtt elhagyott.Eddig 1 fillér gyerektartást sem fizetett(10 ezer ft-ot kértem havonta),már végrehajtónál volt az ügy,tegnap kaptam levelet a végrehajtótól,hogy nincs behajtható jövedelme+nincs semmi a nevén-ezért a végrehajtás szünetel.Tanácstalan vagyok,hogy most akkor lehet kérni az állami megelőlegezést?Igazából nem is látogatja a kislányt,havonta max.1-szer,szerintetek menjek még a pénzem után,vagy hagyjam az egészet?Köszönöm előre is
2010. márc. 13. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy menj.Az állam megelőlegezi nektek.
2010. márc. 13. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez a helyzet, az állam előlegezett havi 3000ezret!Hát nagyon ki vagyok segítve vele.....
2010. márc. 13. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen fasz*k rohadjanak meg, ne hagyd ám magadat, ha már volt ilyen ... ... és ... akkor legalább vállalja a következményket!
2010. márc. 14. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk két gyerekre nem előlegezett semmit az állam (drága csepeli gyámügy), mivelhogy a férj "nem fellelhető, s így nem biztosítható, hogy az állam a pénzét visszakapja", így védték az állami vagyont két kicsi gyerekkel szemben. Egyébként az apa a barátnőjénél dekkolt. Persze, ha 3 ezret adnak, azzal baromira ki lettünk volna segítve.
2010. márc. 22. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:

2010.03.22 09:08

köszi :)

2010. márc. 22. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!