Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyit kellene neki adnom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kellene neki adnom? Mennyi jar?

Figyelt kérdés
A párommal nem vagyunk hazasok,de szetmegyunk.2 éve ujitottuk fel az én lakasomat,amibe akkor 1.400.000 forintot adott.Most hogy elválunk,szoba került a penz,hogy mennyi jar vissza.Jol gondolom hogy nem sok,ha igy számolom,hogy azert o is itt lakott 2 evig,es ha azt nézem,hogy ez egy pesti ujepitesi 3 szobás ingatlan berlete,ami jóindulattal also hangon is 100.000 ft,aminek ga a felét o fizeti akkor 2 év alatt ez 1.200.000 ft?Akkor max 200 jar vissza. Igaz h enyem a lakas ew nem albérlet de o is benne lakott...igy nem hiszem h visszajarna neki a rakoltott penz nagy resze.Vagy rosszul gondolom?
2015. szept. 12. 18:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Akkor majd megérted ha perelni fog. erre nem tudok neked mit mondani. Ha valaki éhes és nem gondolkodik mert ostoba, ahelyett, hogy csendben 50%-al megúszná a mutatványt..ahhoz nincs mit hozzáfűzni..
2015. szept. 12. 19:44
 12/36 A kérdező kommentje:
Nem ertem ezt az 50% százalékot.Es nem vagy éhes sott gondoloodok...Azert irtam ki a kérdést is...ha nem lenne egyertelmu
2015. szept. 12. 20:16
 13/36 anonim ***** válasza:

Ő mennyit akar?

Gyerek közös?

2015. szept. 12. 20:17
 14/36 A kérdező kommentje:
A lányunk kozos.O nem akar semmit.En akarok ugy adni hogy az neki es nekem is korrekt legyen.Nem kiszurni akarok vele,csak annyit adni amennyi jar,se tobbet se kevesebbet.
2015. szept. 12. 20:33
 15/36 anonim ***** válasza:
47%

*En akarok ugy adni hogy az neki es nekem is korrekt legyen

Aki ezt a kérdést elolvassa, annak ezt a szöveget nem tudod megetetni magadról. És te beszélsz korrektségről?:D

2015. szept. 12. 20:34
 16/36 A kérdező kommentje:
Ezt nem igazan ertem
2015. szept. 12. 20:39
 17/36 A kérdező kommentje:
Igen,En beszelek korrektsegrol.Szeretnek az lenni,mindkettőnknek szemben.Nem nagyvonalú...hanem korrekt.Ami jar az jar.De az,hogy a kapcsolatunk megromlott kozos felelősség
2015. szept. 12. 20:43
 18/36 anonim ***** válasza:
Na, volt itt a napokban egy jómódú férfi, aki az élettársának nem árulta el, hogy a lakás a sajátja, azt mondta, albérlet, és beszedte a nőtől minden hónapban az albérleti díj felét. Aztán csodálkozott, amikor kitört a botrány. Ő is azt mondta, hogy az az ő lakása, megdolgozott érte, és ha albérletben laktak volna, akkor is a felét fizette volna a nő. 100 hozzászóláson keresztül nem tudtuk meggyőzni, hogy nem korrekt. Téged sem fogunk tudni meggyőzni.
2015. szept. 12. 21:19
 19/36 A kérdező kommentje:
Meg tudnal győzni ha ertelmes indokot irnal,de te meg indokot sem irtal.Az hogy az ajándékra méltatlan a valtam meg végképp nem állja meg a helyét hiszem el sem mondtam miert megyunk szet.Amugy az ajándék az ajándék,nem jar vissza.Ha meg azert vette mert velelmezte h örökre ott marad (ahogy irtad) akkor persze valamennyi visszajár de nem az egesz,mert 2 évig o is elvezte.En érte h valamennyi visszajár,ha elolvasod,Sehol nem tagadtam hogy nem.A kérdésem az hogy mennyi?Ha 50% akkor miert 50%? Ha maa összeg miert annyi...Mi ilyenkor a korrekt es miert?(nem nagyvonalú akarok lenni,hanem korrekt,csak nem tudom hogy)
2015. szept. 12. 22:28
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én értem a felvetést és egyet is értek veled.

A párod / volt párod mit gondol erről? Szerinte mennyi járni neki? (Bár láttam, hogy ő igazából nem is akar semmit, de ha van véleménye a dologról, arra kíváncsi lennék.)

2015. szept. 13. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!