Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kellene neki adnom? Mennyi jar?
Figyelt kérdés
A párommal nem vagyunk hazasok,de szetmegyunk.2 éve ujitottuk fel az én lakasomat,amibe akkor 1.400.000 forintot adott.Most hogy elválunk,szoba került a penz,hogy mennyi jar vissza.Jol gondolom hogy nem sok,ha igy számolom,hogy azert o is itt lakott 2 evig,es ha azt nézem,hogy ez egy pesti ujepitesi 3 szobás ingatlan berlete,ami jóindulattal also hangon is 100.000 ft,aminek ga a felét o fizeti akkor 2 év alatt ez 1.200.000 ft?Akkor max 200 jar vissza. Igaz h enyem a lakas ew nem albérlet de o is benne lakott...igy nem hiszem h visszajarna neki a rakoltott penz nagy resze.Vagy rosszul gondolom?2015. szept. 12. 18:22
1/36 anonim válasza:
Tévedsz. Útólagos albérleti díj nincs. Úgy hogy az 1.4-nek a fele jár neki.
2/36 A kérdező kommentje:
Miert a fele?
2015. szept. 12. 18:26
3/36 A kérdező kommentje:
Ha utolag nincs albérlet penz akkor utolag miert kellene kifizetnem azt amit az anno a lakásomra adott örökre?
2015. szept. 12. 18:26
4/36 anonim válasza:
Ajándék 10 éven belül egyrészt visszakövetelhető, másrészt elég érdekesen gondolkodsz, hogy teljes 3 szobás lakás bérletét számolod fel. Értem én hogy nem akarsz fizetni neki, meg megpróbálod hülyére venni, de azért ennyire nem kéne. Jól vigyázz, mert egy jó ügyvéddel esélyes, hogy az egészet vissza kell add neki. Az utsó fillérig.
5/36 anonim válasza:
Mert a lakásod felújításába azzal a vélelemmel szállt be, hogy ott hosszasan együtt fogtok élni. Mivel ez meghiúsult, így jogosan követeli vissza az összeget.
Ha ajándékba adta, akkor viszont azon a jogcímen kérheti vissza, hogy méltatlanná váltál rá.
6/36 A kérdező kommentje:
Nem probalom meg hülyére venni,pont hogy a jogos reszt vissza szeretbem adni,ezert kérdezek.Nem kell ilyen parasztnak lenni.
2015. szept. 12. 18:45
7/36 A kérdező kommentje:
Amugy a penzt meg csak nem is tudja bizonyítani,hogy adta,mivel az én szamlamom tartottuk arra rakta be évekkel ezelőtt,vagyis berakni is én raktam be.De mivel ami jar az jar,ezert mindenképp azt adnám neki ami jar.A 3 szoba pedig az egyik a mienk,a masik a kislanyunke,a harmadik pedig a nappali...tehat ugy gondolom ha albérlet lett volna akkor is a felét kellett volna fizetnie.Azert az h én biztisitottam a lakhatast mindannyionknak sztem nem igazság.Neki us bele kell szallnia.
2015. szept. 12. 18:50
8/36 A kérdező kommentje:
Felre ne értsétek,nem kisemmizni akarom,de azert az sem jogos hogy o egy felújított lakasban élt es amikor megy akkor minden visszajár.
2015. szept. 12. 18:53
9/36 anonim válasza:
Még mindig nem akarod megérteni, hogy ha nem mész bele, akkor hidd el egy jó ügyvéddel ki tudja játszani úgy a dolgokat, hogy az egészet vissza kell fizetned.
10/36 A kérdező kommentje:
Nem ertem,mert nem értem milyen alapon
2015. szept. 12. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!