Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást kérjek a volt férjemtől?
Figyelt kérdés
1,5 éve váltunk el. Akkoriban több volt a fizuja, de azóta munkahelyet váltott. A jelenlegi bére kb 145000Ft. Fizet egy személyi hitelt, ami havi 78000Ft. Albérletben lakik. A bírósági döntés szerint havi 3*25000Ft-ot kellene fizetnie.2015. jún. 26. 15:24
1/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a fizetése 20%-a.
3/10 A kérdező kommentje:
Az eddigi fizetése 270000Ft volt, akkor 3*30000Ft volt a gyerektartás.
2015. jún. 26. 17:48
4/10 anonim válasza:
145ezerre van bírósági döntés? Mert akkor annyit.
5/10 anonim válasza:
a 20 %ot kel fizetni nyilván ha leeset a fizujaból ugyanugy számolják a 20 %
neked ezzel semi dolgod, az ő hitelét meg nyilván nem a gyerekeinekl kel fizetni
6/10 A kérdező kommentje:
A 145000Ft-ra állapították meg a 3*25000Ft-ot. Nálunk nem % lett megállapítva, hanem fix összeg.
Ezt nem kérhetem el tőle, mert nincs annyi pénze. 78000+75000= 153000Ft, ami már alapból több mint a fizetése és akkor még nem fizetett sem lakbért sem semmit.
Engem inkább az érdekelne, hogy mennyi lenne így a reális összeg. Én is arra gondoltam, hogy 10-10000Ft gyerekenként, tehát 30000, de ő még ezt is sokallja. Ez igaz is, de attól mert ő kiszúrt magával, még gyerekei ugyanúgy vannak.
2015. jún. 27. 09:06
7/10 anonim válasza:
1. vagyok. A 30 ugyebár 3 gyerekre kevés, de tekintettel vagy rá, és a 30 a fizetéséhez viszonyítva reális. Szerintem ebben kéne kiegyezni
8/10 anonim válasza:
Te nagyon lojális vagy vele,de neki ez sem elég,le sem írom a véleményemet róla.Ne a gyerekein akarjon már spórolni.Ütemeztesse át a személyi kölcsönét,mert aránytalanul magas a törlesztője a fizetéséhez képest,vállaljon túlórát vagy még egy állást ha nem tudja átvariálni a hitelét.
9/10 anonim válasza:
Engem biztos nem érdekelne hogy mennyi hitele van,ha őt sem érdekli a gyerekei,akkor te mért aggódsz azon,hogy mit miből? Basszus egy gyerekre 10ezer,és azt is sajnálja? És te még igazat adsz neki? ne már.......a GYEREKEKRE gondoljatok már!!!!!
10/10 anonim válasza:
A tízezrek hogyan jöttek ki? A 3*30 ezerből? A 3*25 ezerből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!