Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férjem miért nem képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt férjem miért nem képes belátni, hogy nem szemétkedésből mondom neki amit mondok, hanem azért, mert ez a gyerekeink érdeke?

Figyelt kérdés

3 gyermekünk van és mindhárman táplálékallergiások. A férjem viszont a fejébe vette, hogy csak az ő életét akarom megkeseríteni azzal, hogy a szájába rágom, ki mit ehet, mit nem ehet stb.

Hogy a csodába értessem meg vele, hogy ezzel rosszat tesz? Hogyan győzzem meg, hogy végre komolyan vegyen?

2015. jún. 1. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
14%

Nem mindegy, HOGYAN mondod. Ha szájbarágósan, akkor persze, hogy cs...tetésnek veszi, mindenki annak venné.

Beszélgess vele higgadtan a tünetekről, kérésként fogalmazd meg a mondandódat, kérdezz vissza, hogy ő hogyan értelmezi a hallottakat, hallgasd meg a véleményét türelmesen, stb.

A kommunikáció csodákra képes!

2015. jún. 1. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült ezt eddig eltitkolnod a férjed? volt férjed? vagy kicsodád elől???
2015. jún. 1. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Told az orra alá az orvosi papírokat.
2015. jún. 1. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Illetlen dolog gyerekek betegségével provokálni!
2015. jún. 1. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
Menjetek el együtt az orvoshoz és az orvos magyarázza el neki, hogy mit jelent a táplálékallergia, ha olyan fafejű, hogy tőled nem fogadja el.
2015. jún. 1. 21:21
 6/10 A kérdező kommentje:

A megbeszélés eddig sem használt. Az orvosi papírok másolatát is odaadtam neki, de szerinte csak nem voltak elég alaposak a dokik, ezért adták ezt a diagnózist és/vagy, mert én telebeszéltem a fejüket.

Nem provokálni akarom vele, csak szeretném, ha nem minden láthatás torkollna hányásba, hasmenésbe, fulladásba. Mikor rákérdeztem, hogy ha nem allergia, akkor mi lehet, kapásból azt mondta, hogy csak fogékonyak a gyomor és bélrendszerre ható vírusokra és mindig benyalnak valamit a suliban, óvodában, játszótéren...

2015. jún. 1. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Mekkora nyomorék a volt férjed te úristen...

Én ráhívnám a zsarukat.....és elmondanám nekik h kiskorúakat veszélyeztet...nem vicc..

Ez életveszélyes is lehet...nincs egyszer náluk antihisztamin és megfulladnak???? Na, akkor lesz aztán jajjgatás....

2015. jún. 1. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Mennyi idősek a gyerekek? Nekik nem tudod megmondani, hogy mit nem ehetnek?

Elmondhatod nekik, hogy ha apa ezt meg azt adná, akkor ne edd meg, mert tudod a múltkor is olyan rosszul voltál.

Egyébként végtelenül ostoba a volt férjed.

Ráncigáld el őt is az orvoshoz, ha pedig ez sem hat, akkor bírósághoz fordulnék. Nem normális, hogy hányás, hasmenés és pláne fulladás történik minden alkalommal..

Még jó hogy nem kellett kórházba vinni őket eddig.

2015. jún. 1. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem semmi. Kicsit egoista szegény. ..
2015. jún. 2. 07:35
 10/10 omba ***** válasza:
Ez lassan már tényleg hatósági ügy....
2015. jún. 3. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!