Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség a házaságom egy roncs ki van még ilyen
helyzetben?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy azt gondoljátok bolond vagyok de egyszerűen én nem tudom rá a választ, vagy a megoldást a házaságomra!!! 8 éve vagyunk házasok sajna közös gyerekünk még nincs!!! A férjem első házaságából van 2 gyerek a fiú 27 a lány 20 évesek!! Én 30 éves vagyok a férjem pedig 48 éves!!! A gyerekei velünk laknak sőt a szülei is!! Semi magán életem nincs a férjemmel, se kikapcsolódás, de sajna ő is olyan mintha csak ara használna mintha az ő és a családja szolgája, cselédje meg ehhez hasonló lenék!!! Pl.: ha főzök akkor ők szépen le ülnek de nekem már nincs hely az asztalnál, csak ha ők végeztek!!! Mindenki útán én takarítók, mosok, vasalok, főzök, sütők, rendet rakok és mégis én vagyok a rossz!! Főleg az anyósomnak, ha a férjemnek elpanaszoltam, hogy mit mond vagy ép viselkedik az a válasza, hogy ne figyelj oda!!! Én ezt már nem bírom!!! 😢😢😢😢😢😢
A házasságod egy roncs, - ahogy írod is. Sőt: totálkár. Szállj ki. Mi lesz veled 10 év múlva?
2015. ápr. 30. 15:59
22/27 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van, nekem már maradásom nincs az biztos csak, hogy legyek bátor mert ahogy az már le írtam egyszer próbáltam de annak nagyon rossz vége lett!! Pedig van családom édesanyám, nagyszüleim, ők itt élnek Magyarországon a nénikém, nagybátyám pedig Londonban!! Pénz is van nem kevés még az a szerencse, de egyszerűen, hogy és mikor pakoljak és szinte úgy kell megszökni!!!!
2015. máj. 2. 09:08
23/27 anonim válasza:
Felnőtt, szabad ember vagy!!!
Ha meg van pénzetek, bőven, akkor csak azt vidd, ami nagyon fontos!
2015. máj. 2. 09:34
24/27 anonim válasza:
"Igen igazatok van, nekem már maradásom nincs az biztos csak, hogy legyek bátor mert ahogy az már le írtam egyszer próbáltam de annak nagyon rossz vége lett!!"
Akkor mi lett a vége?
2015. máj. 4. 10:07
25/27 anonim válasza:
Azt írtad, hogy az előző próbálkozásnak nagyon rossz vége lett. Ez mit jelent, megvert, vagy egy hét szobafogság és no szex vagy mi?
Dolgozni jársz? Mert akkor egyszerű a képlet, kikészíted a kis cumót és reggel amikor mész dolgozni viszed magaddal, munkából pedig nem mész haza (na mondjuk ez a haza kifejezés röhej és csak viccnek szántam, mert ilyen helyet nem tudnék hazának nevezni).
Reggel amikor mész (a leírtak alapján) nem gondolom, hogy a családjából bárki is kidugná a fejét amikor indulsz munkáb, főleg ha korán mész.
Ez a megoldás arra jó, ha netán szöknöd kell a kellemetlenségek elkerülése végett.
2015. máj. 5. 07:32
26/27 A kérdező kommentje:
Na ezaz!! Ez volt az első probám, hogy a munkából (Szökők) meg. Csakhogy a főnökőm az a férjem legjobb barátja és azaz érdekes nem voltam feltűnő egy pici kis táskám volt amibe csak a fontos dolgaim voltak benne na meg egy bizonyos összeg. A főnökőm meg kérdezte, hogy miért jöttem olyan kis táskával a válaszom az volt, hogy nem az enyém viszem édesanyámnak munka útán. És véleményem szerint ő szólhatott a férjemnek aki a munka közben ott termet, és megnézte a táskát kérdezés nélkül hát ennyi sőt már nem is dolgozhatok hanem itthon vagyok a nap 24 órájában figyelnek egy két pofon elcsatant ennyi történt😢
2015. máj. 7. 11:09
27/27 anonim válasza:
kérdező, te egy elmebeteg vagy :D
nem csak azért mert ezt tűröd, hanem lerí az írásodról is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!