Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Segítség a házaságom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség a házaságom egy roncs ki van még ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy azt gondoljátok bolond vagyok de egyszerűen én nem tudom rá a választ, vagy a megoldást a házaságomra!!! 8 éve vagyunk házasok sajna közös gyerekünk még nincs!!! A férjem első házaságából van 2 gyerek a fiú 27 a lány 20 évesek!! Én 30 éves vagyok a férjem pedig 48 éves!!! A gyerekei velünk laknak sőt a szülei is!! Semi magán életem nincs a férjemmel, se kikapcsolódás, de sajna ő is olyan mintha csak ara használna mintha az ő és a családja szolgája, cselédje meg ehhez hasonló lenék!!! Pl.: ha főzök akkor ők szépen le ülnek de nekem már nincs hely az asztalnál, csak ha ők végeztek!!! Mindenki útán én takarítók, mosok, vasalok, főzök, sütők, rendet rakok és mégis én vagyok a rossz!! Főleg az anyósomnak, ha a férjemnek elpanaszoltam, hogy mit mond vagy ép viselkedik az a válasza, hogy ne figyelj oda!!! Én ezt már nem bírom!!! 😢😢😢😢😢😢

2015. ápr. 29. 16:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
ha ilyen bomba no vagy ,mit keresel egy 50 eves faszi mellett akinek akkora gyereke van mint te?meg gondolom nem is sokra vitte az eletben ,ha 50 eves fejjel az anyjaekkal lakik...minden rosszindulat nelkul kerdem.
2015. ápr. 29. 17:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"Pl.: ha főzök akkor ők szépen le ülnek de nekem már nincs hely az asztalnál, csak ha ők végeztek!!!"

Innentől fogva én egy adagot főznék magamnak, aztán szépen leülnék vacsorázni.

Szerintem tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy vajon mennyire szeret és tisztel téged a Párod (meg a többiek), ha ezt meg tudják veled csinálni?

'sajna közös gyerekünk még nincs!!!"

És te akarnál ebben a helyzetben, egy olyan férfitól, akivel már beszélgetni sem tudtok, és - ha igaz, amiket írtál - kb. arra vagy jó, hogy kiszolgáld őt meg a gyerekeit?

Ha a válás mellett döntenél, a fizetésedből el tudnál menni egy albérletbe, vagy esetleg azért tűröd ezt a helyzetet, mert nem tudnál egyedül megélni?

2015. ápr. 29. 18:08
 13/27 anonim ***** válasza:
Te hogy bírtál ki emellett 8 percet? Nem esett le, hogy emberszámba se vesznek? Ráadásul egy 18 évvel idősebb pasi. Nála ezerszer jobb pasikat találsz, akik fiatalabbak, akkor miért szívatod magad vele? Ráadásul cselédnek néz...no comment, komolyan nem értem az ilyen nőket. Miért nem váltál még el? Vagy ha azt nem, akkor miért nem cuccoltál össze és költöztél el? Örülj neki, hogy nincs gyerek! De ha lenne, én a helyedben az összes pénzét elszedném gyerektartásra, tanuljon csak a disznaja:)
2015. ápr. 29. 20:54
 14/27 anonim ***** válasza:
percet=évet:DD
2015. ápr. 29. 20:55
 15/27 anonim ***** válasza:
58%

Lokott vagy szolgasorsban

Onertekelesed nulla

Jo no vagy labtorlonek

Pakolj menekulj

2015. ápr. 29. 21:17
 16/27 anonim ***** válasza:
Azert az itteni valaszadok sem lattak meg jol kinezo harmincas not ahogy elnezem:-))Ezert fontos vilagot latni, meg nem altalanositani:-))
2015. ápr. 29. 21:31
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem lennék egy család hamupipőkéje se!!!!

Alig vagytok együtt nem tudtok beszélgetni se akkor MIÉÉÉRT? Miért vagy ott még egyáltalán? Nem tudsz hova menni? Én a helyedben ott hagynék egy cetlit hogy "Bocs meguntam" és egy éjjel szépen fognám a cókmókomat és hazacuccolnék a szüleimhez (vagy ahova tudok menni) ne hagyd hogy így kizsákmányoljanak és lealacsonyítsanak. Ez csak rosszabb lesz, még a végén azt hiszed hogy ez a helyes.... pedig nagyon nincs rendben ez a család. Inkább örülj neki hogy nincs közös gyereketek és lépj le

2015. ápr. 29. 23:08
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek igazatok van, de bárcsak ilyen könnyen megszabadulhatnák! Egyszer próbáltam meg de annak nagyon rossz vége lett, elmondtam neki, hogy ez már nem működik sőt soha nem is mükődöt! Az a helyzet, hogy mikor én szépség versenyekre jártam vagy, bikiniket, ruhákat kellet be mutatnom hát sajna ő volt a menedzserem!! Szóval ennyi és ő szerinte neki köszönhetek mindent
2015. ápr. 30. 06:54
 19/27 anonim ***** válasza:
83%

Ne legy buta nem vagy a tulajdona

Dugdos penzt el minden nap es lepj le

Hala nem szolgasors

2015. ápr. 30. 08:26
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Elöször is te magadnak kell eldöntened,hogy mit akarsz.Az,hogy a kapcsolatodban nem lessz javulás,szerintem már te is tudod.Vagy elfogadod igy a helyzetet,vagy lelépsz.Ha már megvan a döntés,akkor annak megfelelően jöhetnek a további döntések.(munka,lakhatás,válóper,stb).Nem könnyű,DE NEM IS LEHETETLEN.Sok ezer nő válassza ezt a nehezebb utat,ráadásul legtöbbször gyerekkel.
2015. ápr. 30. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!