Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség a házaságom egy roncs ki van még ilyen helyzetben?
"Pl.: ha főzök akkor ők szépen le ülnek de nekem már nincs hely az asztalnál, csak ha ők végeztek!!!"
Innentől fogva én egy adagot főznék magamnak, aztán szépen leülnék vacsorázni.
Szerintem tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy vajon mennyire szeret és tisztel téged a Párod (meg a többiek), ha ezt meg tudják veled csinálni?
'sajna közös gyerekünk még nincs!!!"
És te akarnál ebben a helyzetben, egy olyan férfitól, akivel már beszélgetni sem tudtok, és - ha igaz, amiket írtál - kb. arra vagy jó, hogy kiszolgáld őt meg a gyerekeit?
Ha a válás mellett döntenél, a fizetésedből el tudnál menni egy albérletbe, vagy esetleg azért tűröd ezt a helyzetet, mert nem tudnál egyedül megélni?
Lokott vagy szolgasorsban
Onertekelesed nulla
Jo no vagy labtorlonek
Pakolj menekulj
Én biztos nem lennék egy család hamupipőkéje se!!!!
Alig vagytok együtt nem tudtok beszélgetni se akkor MIÉÉÉRT? Miért vagy ott még egyáltalán? Nem tudsz hova menni? Én a helyedben ott hagynék egy cetlit hogy "Bocs meguntam" és egy éjjel szépen fognám a cókmókomat és hazacuccolnék a szüleimhez (vagy ahova tudok menni) ne hagyd hogy így kizsákmányoljanak és lealacsonyítsanak. Ez csak rosszabb lesz, még a végén azt hiszed hogy ez a helyes.... pedig nagyon nincs rendben ez a család. Inkább örülj neki hogy nincs közös gyereketek és lépj le
Ne legy buta nem vagy a tulajdona
Dugdos penzt el minden nap es lepj le
Hala nem szolgasors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!