Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem az icipici lányaimra?
Ha jó anyukájuk vagy és nem veszélyezteted őket, nem igazán van esélye a férjednek. Csak a szája jár. A házról inkább ne mondj le! Ez csak a zsarolás része. A legjobb lenne vevőt szerezni rá, és meggyőzni a férjed hogy neki is érdeke hogy megvegyék és mindenki a saját pénzével új életet kezdhessen.
Tárgyaláson legyél tárgyilagos és higgadt. Ne tegyél úgy mintha tényleg házisárkány lennél, mert ezt akarja majd belőled kihozni. Ha jó ügyvéded van , majd ő beszél helyetted.
Nincs mitől tartanod elvégre ő lécelt le ezt tudod bizonyítani tehát elhagyta a gyerekeit is nem csak téged.
A közös ház meg akkor is közös lesz akárki lakik benne.
Szerintem is fogadj egy tökös ügyvédet az majd helyrerakja.
Másrészt nem is értem, hogy hagyhatod magad megfélemlíteni. Röhögd körbe.
Mondok neked valamit: rendszerint az ostoba, erőszakos fráterek fenyegetőznek elvétellel mert tudják, hogy ez ijesztő.
A probléma csak az, hogy nem eszik olyan forrón a kását.
Egy gyereket nem lehet csak úgy elperelni, ahogy az ilyen fazonok elképzelik.
Neked van egy rakás tanúd hát szedd össze őket minél hamarább.
És ne legyél ilyen indulatos tanuld meg visszafogni magad menni fog.
A tulajdonodról meg ne mondj le az a gyerekeidé is. Ha ő elvenné tőled akkor a gyerekektől veszi el.
Javaslom állj egy kicsit a sarkadra és oszd ki a párod mert elég pofátlan tahónak tűnik.
Előtte alaposan konzultálj egy jó ügyvéddel.
A bíróság meg alapból édesanya párti pláne pici gyerekek esetén.
Ahogy itt írta valaki csak a körülményeket nézik, hogy a gyerekeknek hol lesz jó.
Tehát ellátás, környezet, törődés, megélhetés.
Szerintem ha a családod kiáll melletted tanúskodni már az elég lesz.
Lelécelés, zsarolás, csajozás, nem fizet a gyerekek után, komolytalan link alak...ez tényleg h.lye ha azt hiszi, hogy nyerhet.
Max. tapasztalatot!
Tudod a válópere bírók évek óta naponta találkoznak ilyen álszent, simlis fazonokkal. A szomszéd Mari néninek hazudhat de egy tapasztalt bírót már nem fog hintába tenni mert átlátnak az ilyen kétszínű alakokon!
A tulajdonodról meg ne mondj le.
Nem tudom, hogy állsz a szüleivel de először megpróbálnék összeülni az egész családdal és a lelkére beszélni.
Ha nem megy ha nem bírsz ott lenni menj a szüleidhez ha tudsz és a részedbe -mivel tulaj vagy te is- költöztess valakit be, akinek elég nagy arca van.
De semmiképp ne hagyd magad befenyíteni. Ha kell legyen mindig kéznél a mobil és ha megjelenik a színen azonnal vedd fel a beszélgetést. A zsaroló, mindig zsarolni fog valamivel, most a gyerekkel aztán a házzal aztán, ami jön.
Tényleg vegyél egy nagy levegőt és ne hagyd magad belerángatni semmilyen vitába.
A bíróságon elmondhatod a zsarolást, a fenyegetőzést, a hazudozásait.
Szépen nyugodtan. Tudod az ilyen emberek addig rugóznak a saját kis hazugságaikon, hogy előbb-utóbb belegabalyodnak.
Te határozottan és következetesen tartsd magad a mondanivalódhoz.
Tudom ijesztő de hidd el nincs semmi esélye a gyerekeket eddig is te gondoztad.
Én is így voltam vele. Az én apám egy agresszív, alkesz alak volt de, mivel ingyen kifestett a szomszéd néninek az azt mondta a bíróságon, hogy egy halk szavú csendes ember meg áldott jó ember.
Aztán mégsem ő nyert. Hopp. A vénasszonyt anyám elküldte a f.ba, amíg élt nem köszönt neki hiába kért bocsánatot.
Pedig anyunak nem is voltak tanúi de a bírónak volt szeme meg tapasztalata.
Szóval ne idegeld magad tanulj meg önmérsékletet tanúsítani ne add meg neki az örömet, hogy elérte a célját. Vedd fel a kesztyűt egy erős asszonnyal nem lehet sz.rakodni tanulja meg csak azzal, aki hagyja magát.
A tanúidat, családodat meg most kezdd el összeszedni.
A bíróságon nem az apját fogják meghallgatni és vizsgálni lehet akármilyen rafinált.
Az ő válópere az asszonnyal az a saját ügye volt.
Ha a fia ilyen bamba jószág hát az ki fog ülni rá hidd el a bíró látni fogja, kivel is van dolga.
Mindenesetre ezt a zsarolási dolgot mindenképp felvenném vagy megismételtetném vele tanúk előtt.
Az #1 vagyok.
Nem értem, ki és miért miért pontozott le, mikor a 100%-okas, csak úgy mint én is, a kérdező pártjára álltam, mert ebben az esetben nem lehet mást tenni.
Jogilag is megilleti a lakás a fele.
Valszeg az bántott valakit, hogy kilátásba mertem helyezni, mi van, ha a férj kapja meg a gyerkőcöket (minimális esély ebben az esetben), de jobb minden lehetőségre felkészülni. Nos, a lakás fele akkor is a kérdezőé.
vagy talán a "butuska" megjegyzés miatt. Eleve idézőjelbe tettem, és jogaival azért lehet valaki tisztában, főleg ha vezető beosztású.
NE FÉLJ!!!! És ne engedd lelkileg sem, hogy zsaroljanak, nyomást gyakoroljanak rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!