A mellem között apró icipici "dudorok" alakulnak ki de mitől?
Nem lehet hogy bepállik a bőr?
Amikor hazaérsz nem érzed hogy közötte nem kap levegőt/nagyon izzadt?
Talán valami gombás dolog nem lehet?
Télen is ilyen volt?
Az a baj hogy nem tudom.
Sok minden lehet, de a legvalószínűbb hogy pepálik/beizzad a melleid alatt és emiatt röténhet bőrirritáció.
Nem hordasz új melltartót?
az is lehet, hogy valamilyen kajára érzékeny vagy.
szerintem érdemes megmutatni egy bőrgyógyásznak, mert nekem pl. tippem sincs, mitől jöhet ki, de kezelni kellene.
Szerintem simán pattanás-féle. És hiába csak pihés, szőrtüsző ugyanúgy van, az be tud gyulladni, nem csak akkor, ha nagy bazi szőrszálaid vannak. :D
Gondold végig, nem kezdtél-e akörül új mosószert vagy parfümöt, kozmetikumot használni. Én pl dekoltázsra nem fújok parfümöt, mert attól ilyen lesz, de tusfürdőkben, samponban lévő illatanyagtól is. Aztán jön a pollenszezon, az is nyomot hagy rajtam. :/ Utóbbit még el se tudom kerülni. De lehet étel is - allergia bármikor, bármire kialakulhat.
Az sem feltétlenül jó, ha mindent rákensz, elég érzékeny bőrről van szó, önmagában egy rosszul megválasztott kence is elég lehet szerintem, meg azt se felejtsd el, hogy a bőrre használt szereknek általában kell 8-9 hét, hogy kifejtsék a hatásukat, nem szabad lecserélni pár használat után.
De lehet felborult a hormonrendszered, más tüneteid nincsenek esetleg? Szimplán lehet fertőzés is - akár gomba, akár bakteriális - ne piszkáld, mert csak terjeszted vele.
Mutasd meg esetleg bőrgyógyásznak, hátha jellegzetes és tud rá mondani valamit, de sanszos, hogy elsőre csak tippelgetni tud ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!