Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig kell turnom, az ugyelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell turnom, az ugyeletes hulye szerepet?

Figyelt kérdés
Ferjem folyamatosan lenez, szerinte ha panaszkodom martir vagyok, vagy hisztis. Mikor mi a szava jarasa. Ferjem masok altal is mogorva stilust kepvisel. Fonokkent azt tartja ot nem kell szeretni, de jo lenne, ha itthon nem a fonokot jatszana.En mar kezdem feladni ezt a kapcsolatot. Ket kisgyermekunk van (3eves es 7honapos gyerekek).Lehet en vagyok gyenge lelku,de mar a valason gondolkodom. Nincs olyan nap,hogy ne bantana meg. Kerlek koszonom szavak is jol esnenek.Nincsenek nagy igenyeim, de mar rettento maganyosnak erzem magam. 10eve vagyunk egyutt.

2015. ápr. 7. 09:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Minden nap nincs sok ideje a gyerekekre. 8-18 h kozott melozik hazajon eszik aztan telo nyomkodas en meg 7-8kozott viszem furdetni a gyerekeket. En elhiszem, hogy nagy rajta a nyomas es ki kell kapcsolni, de neha nekem is jol jonne a pihenes. Nem fizikai munkat vegez, ebedre is hazavarom korbe van ugralva. Raadasul van egy anyos is a kepbe aki azt hiszi, hogy bank vagyunk. Mondanom se kell mar ez is szitja a viszalyt kozottunk. Februar ota 30ezerrel tartozik. Raadasul a lakashitelt nekunk kellett neki felvennunk, mert o nem tudott felvenni.Ez 45e ft havonta. Eladtunk neki valamit abbol lett 35e Ftja..azt most nalunk hagyta, de mondja mar,hogy itthagyja de nincs penze. Es ebbol van elegem, hogy egyfolytaban kunyeral a parom meg ad neki..mert hat az anyja en meg huzzam meg a nadragszijjat! Fel eve nem voltam meg fodrasznal sem, mert sajnalom mar arra is a penzt. Jah es egy fizubol es gyesbol vagyunk negyen! Nem panaszkodni akarok ne erts felre, de igy tervezni se lehet. Nekunk is van lakashitelunk azt ki fizeti majd?
2015. ápr. 8. 23:12
 22/26 A kérdező kommentje:
Raadasul anyosnak megint nincs munkaja,kint dolgozik betegapolokent, de meg ketszer egymas utan ugyanoda nem kellett mennie. Nem tudom miert..Ki tudja mit csinal. Szoval mar megy a puhitas, hogy nincs penze es ez kell meg az kell. Ugyhogy erre a honapra 40e ft a tartozasa felenk. Kinek ne hianyozna ennyi penz egyik honaprol a masikra? Kislanyomnak keresztelot szeretnenk tartani mar majdhogynem azon vagyok, hogy hatterbe kell tennem ot is.
2015. ápr. 8. 23:20
 23/26 A kérdező kommentje:
2007ota szenvedunk anyossal, miutan apossal elvaltak.Rettenetes mocskos dolgokat muvelt mar velunk ezt nem reszletezem. A sajat gyerekeit elmondta mindennek, ment a gyalazkodas reszerol.Komolyan nem epeszu.2010ota van a hitele a nevunkon mert lakast kellett venni neki. Azota ugy fizet ahogy tud. Tolunk leveszi a bank 14-en a hitelt o meg fizet ho vegen vagy a kovetkezo elejen, vagy ahogy lesz penze. Ennek fejebe meg van kepe tolunk kolcson kerni! Ugy hogy van ket tesoja meg a paromnak az egyik raadasul nagyon jo modban el a masiknak meg gyereke sincs. Es tolunk kell meg kerni! Ha felhozom a temat paromnak annyit mond hogy ha ennyire okos vagyok akkor mit csinaljon. Mert hat megis csak az anyja!Szerintem mar tudni kell nemet mondani!!Ha mar ujra dolgozok en is biztos jobb lesz a helyzet, de most rettenetesen nehez.A gyerekektol nem vonok meg semmit csak magamtol.. Kezdek besokallni sajnos.
2015. ápr. 9. 10:35
 24/26 anonim ***** válasza:

Tehát hatig dolgozik, s utána sem törődik a családjával, meg hétvégente sem?

Miért élsz te ezzel az emberrel?

2015. ápr. 9. 13:42
 25/26 anonim ***** válasza:
És a te szüleid? Ők legalább rendesek?
2015. ápr. 9. 15:23
 26/26 A kérdező kommentje:

A maga modjan foglalkozik veluk, mikor milyen kedve van. A nagyobbikat elviszi magaval egyszer ketszer ha olyan dolga akad. Autozni barmikor,de ha mar ki be kell tenni a gyereket vagy boltba kell bemenni akkor inkabb megy egyedul. Az en szuleim is elvalltak,szerencsere rajuk szamithatunk. Csak ok tudnak a gyerekekre vigyazni ha ugy alakul. Mindegyiknek uj parja van es a kisfiam ebbe a helyzetbe szuletett bele. Szereti a szuleimet es a parjaikat is.

Tudjatok a remeny hal meg utoljara, meg bizom,hogy valtozik a helyzet.. vagy ha anyos kikerul a kepbol hitel szempontjabol vagy en kezdek ujra dolgozni mar mas lesz a helyzet. Nem egyszeru sajnos. Konnyebb lenne, ha mar egyaltalan nem szeretnem akkor nem is gondolkodnek ennyit.

2015. ápr. 9. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!