Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig kell turnom, az ugyelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell turnom, az ugyeletes hulye szerepet?

Figyelt kérdés
Ferjem folyamatosan lenez, szerinte ha panaszkodom martir vagyok, vagy hisztis. Mikor mi a szava jarasa. Ferjem masok altal is mogorva stilust kepvisel. Fonokkent azt tartja ot nem kell szeretni, de jo lenne, ha itthon nem a fonokot jatszana.En mar kezdem feladni ezt a kapcsolatot. Ket kisgyermekunk van (3eves es 7honapos gyerekek).Lehet en vagyok gyenge lelku,de mar a valason gondolkodom. Nincs olyan nap,hogy ne bantana meg. Kerlek koszonom szavak is jol esnenek.Nincsenek nagy igenyeim, de mar rettento maganyosnak erzem magam. 10eve vagyunk egyutt.

2015. ápr. 7. 09:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%

Most vagy en nem tudok magyarul, vagy a kerdezo, de ez mit jelent:

''Ferjem masok altal is mogorva stilust kepvisel.''

2015. ápr. 7. 11:51
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

Jezusom, mennyi idiota van itt mar bocsanat!! Akik itt osztjak az eszt, h miert vallalt be 2 gyereket, gondolom, a tokeletes kapcsolatban elnek, es marha jo emberismerok...biztos azert lognak itt a GYIK-on es szologatnak be masoknak, rajtuk kitoltve a visszafojtott stresszt, amit a "boldog" kapcsolatukban sikerult felhalmozni :D

Kedves Kerdezo! Sajnos nem latok vele a kapcsolatba es erre a kerdesre eleg nehez par sornyi info alapjan ertelmes valaszt adni. Gondolom, szeretted a ferjed, es megvolt az a bizonyos remenykedes es illuziotaplalas, h "egyszer majd ugyis jobb lesz..." meg "mi van, ha valtozni fog a helyzedt..." Sajnos sokan vannak ilyen helyzetben; valaki hamarabb felebred, valaki kesobb. Szerintem gondold at a kapcsolatotokat es allits fel pro es kontra erveket a kapcsolat mellett es ellen. Ha nem lenne gyereketek, akkor kapasbol azt mondanam, h csomagolj, de most gondolni kell a gyerekekre is.

A masik dolog pedig az, h kommunikalj a ferjeddel is. Gondolom, nem fog neked esni, ha elmondod neki a velemnyed, es felteszed neki a nagy kerdest, h ha ez a velemenye rolad, akkor miert van veled stb stb. En csak akkor gondolkodnek valason a helyedben, ha mar semmi mas megoldas nincs...Kitartas!

2015. ápr. 7. 12:28
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
Nem élek tökéletes kapcsolatban, mert olyan nem nagyon van szerintem. De egy baromnak nem szülök még egy gyereket. Elhiszem hogy az, hogy hogyan viselkedik gyerekkel csak utána jön ki ha megvan a gyerek. De a Kérdezőnek volt alkalma megtapasztalni, hogy milyen a férje egy gyerekkel. Mégis bevállalt még egyet és ez baj.
2015. ápr. 7. 12:36
 14/26 anonim ***** válasza:
54%
Csak ugye a Kerdezo nem az "ugye megmondtam elore" okoskodokat szeretne olvasni. Nyilvan o is belatta, h hibazott es baromira nem az eszosztokra kivancsi. Ugyh nem ertem, h aki nem tud ertelmesen valaszolni a kerdesre, az minek irogat?? Baromira irigylem azokat, akiknek ennyi idejuk van :D
2015. ápr. 7. 12:40
 15/26 anonim ***** válasza:
24%
Bocs hogy leírtam a véleményemet,ami nen egyezik a tiéddel. Nem kritizáltam, nem okoskodtam, csak meg mertem kérdezni, hogy mire vállalt 2 gyereket. És én itt befejeztem veled a vitát.
2015. ápr. 7. 12:49
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
Simán előfordulhat, hogy a férj a gyerek előtt egy angyal volt és csak utána mutatta ki a foga fehérjét, miután megszülettek. És nem lehet mindenki jó emberismerő, vannak, akik könnyebben bedőlnek, ez van. Kérdező szerintem kár vele beszélni, kimutatta az igazi valóját, menekülj. Tudom, nem könnyű két gyerekkel, de más is meg tudta oldani, csak akarni kell. Ismerek is olyan. Jól látod, ez a kapcsolat reménytelen. A lenézésben nincs szeretet. Ráadásul még a statisztika is melletted szól, mert tényleg sok férfi csinálja ezt. Az ilyen férfiak nem érdemelnek családot, maradjanak csak egyedül életük végéig.
2015. ápr. 7. 13:03
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Ertem...De ha en jol olvasom, akkor az oldal cime gyakorikerdesek.hu, nem pedig gyakorivelemenyek.hu :D. En a kerdesekre valaszolni szoktam, lehetoleg objektiven, celiranyosan. Nem vitaztam Veled, csak en is leirtam a velemenyem akkor mar, ha Te is :)
2015. ápr. 7. 13:04
 18/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Az a baj sok minden mas tenyezo is van ami mergezi a kapcsolatunkat,csak hosszu lenne reszletezni. Probaltam beszelni is vele, de szinte kar volt. Szerinte csak kepzelodom,az a lenyeg,hogy en rossznak latom ot es akkor ez mar el is van dontve.Ket gyerekkel vagyok egesz nap varom haza es jol esne beszelgetni is valakivel. O hazajon leul a kanapera tv bekapcsol es nyomkodja a telefonjat. Jatszik rajta. En meselem mi volt aznap es mikor megkerdezem, hogy figyel-e megcsak nem is valaszol. Aztan eltelik egy kis ido es mondja na most mond.. hat nincs kedvem ketszer elmeselni. A telefonja mindig keznel van. Ebedre hazajon, mindent elerakok telo bal kez es eves kozben is azt nezi,valami netes jatekot jatszik.Meg liftvarasnal is kepes elovenni jatszani.2-5perc..ugy hogy ottvagyunk mi is.Jah es mikor osszeveszunk, hogy o mennyit dolgozik es neki ez kikapcsolodas meg ne hisztizzek mar,inkabb felall fakepnel hagy es megmondja,hogy nem beszel velem. Ez marha jol tud esni.
2015. ápr. 7. 22:22
 19/26 A kérdező kommentje:
Hetvegente elmehet kavezni a barataival vagy ahova akar,en 3,5eve nem voltam sehol! Anyukam ugyanilyen hazassagbol lepett ki 28ev utan.. sajnos nem tudok nem parhuzamot vonni kozottunk. Ha lepek akkor egyertelmuen feladom az eddigi eletunket az egzisztenciankat szerintem a nyugodt anyagi hatteret is. Nehez dontes ez. En lennek a legboldogabb ha valtozna ..de nem hiszem,hogy valaha fog. Tudom kozhely de valentin napon vagy nonapon is jolesett volna egy szal virag. Nem az hogy en gondoskodjam mar evrol evre a nonapi viragokrol is.
2015. ápr. 7. 22:31
 20/26 anonim ***** válasza:
Most már értem, mi a baj. A férjed képtelen a valóságban élni, egy számítógépes virtuális világban érzi csak jól magát, ez a baja. Ezen te nem nagyon tudsz segíteni, mert a helyzet nagyon súlyos a leírtak alapján. Az én férjemnek is volt ilyesmi korszaka, de szerencsére nem merült bele ennyire és a gyerekek születése után egészen jól normalizálódott a dolog, bár még mindig van telefonnyomkodás, de mivel a nagyobbik lányomnak egy gyenge pillanatában megmutatott egy számítógépes rajzprogramot, azóta a gyerek, ha meglátja az apja kezében a telefont, azonnal elkéri, hogy rajzolhasson. Így a férjem már elő sem meri venni a telefonját a gyerekek előtt. Ha mesélni szeretnél neki arról, hogy mi történt aznap, akkor előbb kérdezd, meg, hogy mikor mesélheted el amit szeretnél, majd szóljon, ha ráér meghallgatni. Előbb-utóbb lehet, hogy észreveszi majd magát. A gyerekekkel foglalkozik néha??? Van velük valami kapcsolata?
2015. ápr. 8. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!