Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van egy két éves lányom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy két éves lányom, hogyan váljak el?

Figyelt kérdés

A napi gondom most az, hogy nem tudom hogyan lehet ugy elválni, hogy van egy kislányom. most két éves. Nem vagyunk házasok, de egyre inkább nem jövünk ki párommal és nem tudom hogy ez igy sokáig lehet tartani. Szenvedek a gondolattol hogy lányom nélkül maradok és nem tudom hogy ezt hogy lehetne kezelni megoldani. Feszitett a hangulat és pattanás szélén van. Merre induljak el ha egyáltalán elinduljak vagy hagyjam az egészet és váljak el. Menjek külön albérletbe? Költözzek el? Akkor meg lányom szenved hiányt . nem? Szeretem a párom és tudom hogy utána ku... nehéz lesz neki és nem is fogja birni 1edül.

Mitévő legyek

2010. febr. 18. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:

nagyon jó hogy így gondolkozol:D

de nem mindíg a gyerek a legfontosabb,inkább úgy nőljőn fel,hogy azt látja hogy marják egymást a szülei?akkor már inkább a válás.

De azt te tudod hogy erőfeszítések árán rendbehozható e a kapcsolat még,hiszen azt írtad hogy szereted.

Ugye férfi vagy?ugy vettem ki hogy igen...ezesetben nem lehet hogy a párod depressziós?tudod ilyen szülés utáni...és amiatt nehezebb vele?

2010. febr. 18. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem ugyanezt mond el neki üljetek le kettesben valahova és beszéljetek rola. Ha veszekedésbe torkollik akkor tényleg jobb külön, de szerintem nyisd fel a szemét hogy ha nem javul a helyzet akkor vége lesz...
2010. febr. 18. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
ha van egy(vagy több) probléma azt megoldani kell nem menekülni,így van tessék leülni .mindenki mondja el mi a baja,mi lehet a megoldás,tessék beszélgetni,beszélni a problémákról.
2010. febr. 18. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Azért ha valaki két éve szült, ne mondjuk már azt, hogy szülés utáni depressziója van.
2010. febr. 18. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Mindenképpen ülj le a pároddal négyszemközt, s beszéljétek meg a kettőtök dolgát! Kérdezz!!! Építsd fel a partnered, pl. milyen jó anyja a gyereknek, jól főz, stb. Ezt te tudod! Csak pozitív dolgokat mondj!

A kislányotok addig legyen nagymamánál, vagy éppen az oviban, stb.

Most rólatok van szó! Ne nyilvános helyen! Elmehettek sétálni, vagy otthon.

2. Most jöhet a gyerek! Félreérted! Ő nem másodrendű, pont ezért kell először kettőtöknek tisztán látni! Bárhogy is alakul, mindkét szülőre szüksége van! Folyamatos kapcsolattartás a gyerek érdekében fontos!

2010. febr. 18. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad,hogy mióta vagytok együtt,és min vitáztok.

Szerintem arról beszéljetek,hogy min kellene változtatni,hogy újra jól meg legyetek együtt.

Ö hogy látja a dolgot?

2010. febr. 18. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
már ugyan miért ne lehetne szülés utáni depresszió?nem mindenkinél tart csak pl 3 hónapig..és amugy sem állandó depresszióról lehet szó,hanem időszakosról..
2010. febr. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!