Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tęnyleg létezik? Válásnál megállapodás.
Figyelt kérdés
A ferjemnek lvolt képe beleirni a válási papirokba, hogy 1) ha a jovobeni lakásunkba odakoltozne valaki akkor ki kell kernem a gyerek velemenyet es tajekoztatnom kell arrol a volt ferjemet, hogy ki koltozik ooda majd ha elkoltoznek a lakasbol akkor onnanttolkezdve o neveli a gyereket. Ilyen letezik??? O akarja megmondani, hogy ki lesz az uj parom (aki meg csak nem is letezik), es a gyerekem is eldontheti pl 10 evesen? Majd ha ugy alalul az eletem a volt ferjem miatt nem koltozhetek nagyobb lakasba az uj parommal, mert akkor onnantol o neveli a gyereket??? Uj kis lakas 3/4 reszben volt ferj 1/4 reszben en (volt feleseg) neven lenne. Van most is lakas csak messze de mar azon vagyok inkabb megyek oda, minthogy kozos vagyonunk legyen (eddig 9 ev alatt egy gombostu nem volt kozosen a nevunkon) es beszabalyozzak az eletemet. Ti mit tennetek? Ugyvedhez megyek majd de belemennetek ilyenbe?2015. márc. 28. 20:57
11/12 anonim válasza:
Elég elmebeteg kitételek... szerintem a saját helyzetét rontja vele.
Nem hiszem, hogy létezik olyan bíró, aki ezt ítéletbe foglalná.
12/12 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy miért akarsz "új lakást" venni a volt férjeddel közösen?
Ebbe belemenni nem sok értelme van, erre szintén ráfizetsz, mert kérni fog lakáshasználati díjat a saját hányada után, ezenkivül neki, mint tulajdonosnak tényleg lehet beleszólása abba, hogy ki lakhat ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!