Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy a férjemé lesznek a gyerekek?
Válunk!van két fiunk2 és 4 évesek!Amikor elköltöztem a férjem a nagyobbik fiamat nem engedte el,így vele maradt.
A férjem 74éves mindennap ittas apjával él!A férjem dolgozik a kisfiam pedig a 74 éves papával van otthon!
Az első tárgyalásunkon a bírónő nem tudott ítéletet hozni és úgy döntött hogy ideiglenesen maradjon minden így ahogy van.Az egyik fiam itt a másik az apjánál! Szerintetek a végleges döntése mi lesz?? Nem tudom mi lesz de nem fogom hagyni hogy a 4 éves fiam az apjával maradjon aki nem is foglalkozik vele meg az ittas 74 papával!!!

Pedig nagy a valószínűsége...
ahogy tellik az idő,úgy nagyobb az esély arra,hogy nem fogják a gyerekeket a megszokott környezetből kiszakítani.

Az a baj hogy a férjem kis faluban él ahol mindenki ismeri!
Nem tudok megkérni senkit hogy tanuskodjon mert amíg együtt laktunk nem jártam sehova, férjem nem engedett! Csak a férjem barátai jártak hozzánk ( falubeliek ) Az összes óvónő is falubeli!!! :-(

Miért nem jár oviba az a gyerek 4 évesen?
Nem biztos hogy a harc jót tesz neki.
Azonkívül a 74 éves papa ilyen életmóddal-nem gonosz akarok lenni-nem fog túl sokáig élni.
Szerintem inkább állj mellé.Ajánld fel,hogy segítesz,papíron meg legyen apáé,ha annyira fontos.
Gyesen vagyok még 1 évig! Normális körülmények közt élünk mert megtaláltam a tökéletes férfit!! :-) Szóval ő keresi a pénzt!Vállalkozó!!! Ja, és van 3 fia akiket szintén én látok el!
Neem, nem vagyok alkoholista, nem drogozom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!