Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet hogy a férjemé lesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a férjemé lesznek a gyerekek?

Figyelt kérdés

Válunk!van két fiunk2 és 4 évesek!Amikor elköltöztem a férjem a nagyobbik fiamat nem engedte el,így vele maradt.

A férjem 74éves mindennap ittas apjával él!A férjem dolgozik a kisfiam pedig a 74 éves papával van otthon!

Az első tárgyalásunkon a bírónő nem tudott ítéletet hozni és úgy döntött hogy ideiglenesen maradjon minden így ahogy van.Az egyik fiam itt a másik az apjánál! Szerintetek a végleges döntése mi lesz?? Nem tudom mi lesz de nem fogom hagyni hogy a 4 éves fiam az apjával maradjon aki nem is foglalkozik vele meg az ittas 74 papával!!!

2010. febr. 17. 10:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Pedig nagy a valószínűsége...

ahogy tellik az idő,úgy nagyobb az esély arra,hogy nem fogják a gyerekeket a megszokott környezetből kiszakítani.

2010. febr. 17. 10:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel!Küzdj érte!Minnél elöbb hozd el onnan!
2010. febr. 17. 10:53
 3/14 A kérdező kommentje:
És az nem érdekel senkit hogy 74 éves papával van otthon a 4 éves gyerekem?? Ráadásul a papa minden nap megiszik egy pár liter bort meg pálinkát...
2010. febr. 17. 10:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvédtől kérj tanácsot (előző voltam).Sajnos mást nem tudok mondani :(((
2010. febr. 17. 11:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy gondolom hogy keress meg egy jó ügyvédet aki segít neked kiharcolni mind kettő gyerek felügyeleti jogát!Próbálj meg tanukat keresni hogy a piás papa vigyáz a gyerekre!Próbálj meg utána járni hogy mindig tiszta -e a ruhája,kap rendesen enni,foglalkoznak otthon eleget vele!Talán az ovónővel beszélhetnél,a gyerekek sok mindent kifecsegnek az oviban!
2010. febr. 17. 11:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Testvéreket ritkán választanak szét a bírók, én csodálkozom a bírónőn, hogy nem tudott dönteni. Ha neked is van munkád és normális körülmények közt élsz, nem iszol, neked ítélik őket.
2010. febr. 17. 11:03
 7/14 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a férjem kis faluban él ahol mindenki ismeri!

Nem tudok megkérni senkit hogy tanuskodjon mert amíg együtt laktunk nem jártam sehova, férjem nem engedett! Csak a férjem barátai jártak hozzánk ( falubeliek ) Az összes óvónő is falubeli!!! :-(

2010. febr. 17. 11:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem jár oviba az a gyerek 4 évesen?

Nem biztos hogy a harc jót tesz neki.

Azonkívül a 74 éves papa ilyen életmóddal-nem gonosz akarok lenni-nem fog túl sokáig élni.

Szerintem inkább állj mellé.Ajánld fel,hogy segítesz,papíron meg legyen apáé,ha annyira fontos.

2010. febr. 17. 11:06
 9/14 A kérdező kommentje:

Gyesen vagyok még 1 évig! Normális körülmények közt élünk mert megtaláltam a tökéletes férfit!! :-) Szóval ő keresi a pénzt!Vállalkozó!!! Ja, és van 3 fia akiket szintén én látok el!

Neem, nem vagyok alkoholista, nem drogozom.

2010. febr. 17. 11:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem harcolj érte a véksőkig!Én is azt tenném és megmozgatnék minden követ ez ügyben!Nem számit kit ismernek jobban itt egy kisgyerek a tét!Ha úgy gondolod nincs jó helye akkor igen is járj utána hogy mindene megvan a kisfiúnak ami kell!A bíróságon mond el az alkesz nagypapát is meg mindent amit tudsz!A bírónő nem tudja magától hogy milyen körülmények között oldják meg a felügyelet a kisfiúnál ha te nem mondod!Tényleg kell egy ügyvéd ha még nincs!
2010. febr. 17. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!