Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy válás be tud gyógyulni "hegek" nélkül vagy mindig nyoma marad?
Tudom, hogy idő kell, és azt is ha már válás van, ott már nem működött a dolog... De a szememben az lett volna az ideális ha helyre lehetett volna hozni a dolgokat úgy, hogy olyan legyen mint rég. Vagy mégjobb...
Akiknek már helyreállt az életük válás után, esetleg új párjuk is van - hogy érzik? Nem ábrándoznak néha a múlton? Nem hagyott bennük mély nyomot a csalódás?
Köszönöm az eddigi válaszokat...
Én is úgy érzem néha, hogy a válással az egyik részünk odalett. Lehet élni amputálva is, persze, de megérzi az ember míg él...
Mások is így élik meg?
Én lezártam az életemnek azt a szakaszát, új életet kezdtem mással, akivel boldog vagyok. Nem vágyom vissza a múltba.
Elfelejteni természetesen nem fogom az együtt töltött időt (14 év), sok szép emlékünk volt, szerettük egymást. Ezért is törekedtünk mindketten arra, hogy jó viszonyban váljunk el. Köztünk nincs harag, mindenről tudunk a mai napig beszélni, összekötnek az elmúlt évek és a közös gyerek.
a részed
mind az marad
rajtad áll h mit kezdesz vele
heg/seb is csak akkor marad ha te azt akarod
a válás után pont úgy mint a gyásznál vannak lépések
át kell élni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!