Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként lehetne meggyorsítani a gyerektartás megszüntetését?
Két nagy csemetém után fizettem gyerektartást, mindketten dolgoznak már múlt év nyara óta. Szeptemberben beadtam a bíróságra a gyerektartás megszüntetésének kérelmét, de máig nem reagáltak. (annyit tudok, hogy átvették a tértivevényes ajánlott levelet)
Azóta nem fizettem egy fillért sem, mert munkanélküli voltam. Most találtam munkahelyet, ám ők lefogják vonni a tartásdíjat. :-( :-(
Két kisebb gyereket nevelek jelenlegi második házasságomban.
Születésüknél tartásdíj csökkentését kértünk. A harmadik gyerekemnél 13 hónap, a negyediknél 9 hónap telt el a beadvány és a tárgyalás között. Erre az időre a nem kaptuk meg a bíróságtól visszamenőlegesen a túlfizetést. Arra hivatkozva, hogy ex-nejemék életvitelszerűen felélték.
Jelenleg kértük a beadványban, hogy utaltassák vissza a túlfizetést, most pedig további összegeket kap majd ex-nejem. Félő, hogy nem kapjuk vissza! :-(
Miként lehetne meggyorsítani a bírósági eljárást???
Ezt miből szűrted le?
Nem dolgozom! Sajnos!
Nemrég elhelyezkedtem. (teljesen hivatalosan, ráadásul nagyon kellemes munkahely)
Most vagyok igazán bajban! Hiszen lefogják vonni a gyerektartást a fizetésemből. :-(
Ez a marha magyar törvény szabályosan a fekete munka felé tereli az embereket! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!