Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet-e a tartás díjat maximál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e a tartás díjat maximálni? Most havi 75-80 ezer a 20 % ebből élnek.

Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Lehet, irreális összeget nem is ítélnek meg. Más kérdés, hogy a 75-80 ezer mennyi. Egyik ismerősöm 150 ezret fizet havonta, azt is megítélték, holott az exfeleség ennek jó ha a felét keresi összesen. Más kérdés, hogy így legalább a gyerek normális körülmények között nevelkedhet az anyjánál. Mielőtt csökkented a gyerektartást, ezt is gondold át. Vagy ha elég jól keresel, vedd magadhoz a gyereket. Ha fogadsz is mellé egy nevelőnőt, valószínűleg még akkor is olcsóbban jössz ki - főleg hogy onnantól te vagy jogosult a gyerektartásra.
2015. márc. 2. 18:36
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
méghogy nem ítélnek meg irreális összeget... mai kérdés, keress vissza, 250 ezret ítéltek meg elég sok vválasz is érkezett rá.
2015. márc. 2. 18:41
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
80 ból egy ember nem tud megélni nem hogy többen
2015. márc. 2. 18:54
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
85-öt biztosan még megítélnek, én annyit kapok. Ebből 20 megy félretételre a gyereknek, 65 meg elmegy a gyerekre. Nem tudok konkrét maximumról, de szerintem, hacsak nem beteg gyerekről van szó, 100 e felett nemigen ítélnek, én még ilyennel nem találkoztam.
2015. márc. 2. 18:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Enyémen kívűl van még két gyerek.Nem sajnálom tőlük de a bevételük kb 40 %át utánam kapják és ezt nem tartom korrektnek.Nem teszik hozzá a sajátomhoz az ő részüket.
2015. márc. 2. 19:32
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
honnan tudod menyi a bevételük amúgy csak a te 20%od számít
2015. márc. 2. 20:17
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell hozzátenni az anyának ugyanannyit amit az apa ad,az anya természetben gondoskodik a gyerekről,vagyis a vele töltött idő,figyelem,gondoskodás.
2015. márc. 2. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
78%

1 - es, nevelőnő? Már megint egy okos hsz. Egészen addig a pontig még értelmet is láttam a válaszban. Akkor már inkább egy szűkösebben élő szülő. Nehogy már egy nevelőnőnek szerezzen valaki felügyeleti jogot, csak mert a másik szűkösen él! OMG...

Csak hogy a kérdésre is reagáljak, nem tudom hogy mennyi a maximum összeg, de elég szép kis pénz már a 80 is. Én ezt biztosan nem akarnám emeltetni, bőven elég egy gyerekre. Csodálom hogy valaki még ezen is emelni akar. :)

2015. márc. 2. 22:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Mivel se ő se a párja nem dolgozik így nem nehéz kiszámolni mennyi a bevételük.Az meg,hogy ő van vele többet az is nekem büntetés.Ő párja nem ad annyit hozzá a bevételhez mint én de neki van még két gyerek.Ez igazságtalan (Nem a gyerekektől sajnálom)
2015. márc. 7. 06:07
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha csökkented a gyereknek fog jutni kevesebb,főleg így,hogy ők nem dolgoznak.
2015. márc. 7. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!