Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van aki anyagi okok miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki anyagi okok miatt nem tud elvalni?

Figyelt kérdés
Tizeneves hazassag, 2 kisgyerek, sok-sok veszekedes,megalazas,nincs szerelem, nincs kommunikacio csak a munkarol....sokat tettem mar,de elfaradtam. Nagyon. :(
2015. márc. 1. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Rengetegen.
2015. márc. 1. 21:46
 2/12 Lynxx ***** válasza:
45%
Merj változtatni,de akkor szinte egy új életet kezdessz,szinte mindent felejts el...vagy élj így tovább.nincs más út.
2015. márc. 1. 22:02
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Igen. Legfontosabb, hogy keress munkát.
2015. márc. 1. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Igen, sajnos ismerek ilyet és a tévhittel ellentétben NEM MINDENKI AZÉRT NEM VÁLIK, MERT NINCS MUNKÁJA! Akit ismerek pl. azért nem tud elválni, mert a szülei voltak olyan hülyék hogy a házuk egyik felét a lányukra, a másikat a lányuk férjére iratták. A férfi nagyon sokat volt eltartott státuszban (semmi baja nem volt, csak b aszott dolgozni) és most hogy újra dolgozik, nem ad haza szinte semmit. Keres vagy 300 - at, de talán 10-20 ezerrel szánja meg a családját. (Távoli munka, csak néha jár haza.) A házra hitelt vettek fel, amit szintén a nő fizet. Persze minden mást is... Számlák, kaja, stb. Eléggé kilátástalan a helyzete és sajnos az anyósának elég jó ismeretségei vannak és még pénzéhes is, szóval amikor válni akart, már többször is megfenyegették azzal, hogy elveszik a gyerekeit meg a ház felét. A nőnek nincs pénze megfizetni egy jó ügyvédet, így válni sem tud. Örül ha a gyerekei nem halnak éhen. Szóval aki anyagiak miatt nem válik, az nem feltétlenül egy lusta, ingyenélő, pénzéhes valaki... Kicsit legyen már több esze annak, akinek a fejében csak ez az egy forgatókönyv él. Elég nagy baj az, hogy élnek még olyan önző és mocskos emberek akik teljesen ellehetetlenítik a másikat.
2015. márc. 1. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Drága előző, semmilyen forgatókönyv nem él a fejemben, és nem azt kívántam mondani, hogy a kérdező lusta, csak eléggé adja magát, hogy nem dolgozik, mikor azt írja, hogy két kisgyerek. És amíg 2 kisgyerekkel otthon van, addig valóban nem tud ugrálni.
2015. márc. 2. 00:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj 5 - ös, de az hogy "2 kisgyerek" nem azt jelenti hogy valaki nem dolgozik, hanem azt, hogy van 2 pici gyerekük. :D

Persze lehet hogy véletlenül pont nincs munkája vagy GYES - en van (mivel az anyagiakról kérdezett, még elképzelhetőbb), de a "2 kisgyerek" kifejezésből nem lehet a munka meglétére vagy hiányára következtetni. Ritka nagy hülyeség ilyet leírni.

2015. márc. 2. 02:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Jól van, mi lenne, ha nem a válaszadókat minősítened, és nem ordibálnál, mert a nagybetűs írás annak számít.
2015. márc. 2. 03:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha van hova menned a gyerekekkel, akkor menj, én mindenképpen ezt tanácsolom Neked! Én is mentem albérletbe, a nettó 85.000Ft-ból az albi elvitt 45.000Ft-ot, a maradékból éltünk a lányommal. Jogi segítséget kértem, a válóper első fokon történő jogerős lezárásáig pártfogó ügyvédi képviseletre lettem jogosult az anyagi körülményekre tekintettel. Ez a pártfogó ügyvéd ingyenes. Próbálj Te is utánajárni ennek, megéri a fáradtságot!
2015. márc. 2. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gyermekem van. A lakás az én nevemen van a hitelt is tőlem vonják mivel a férjemnek megszűnt a munkahelye és feketén ment el dolgozni, hiába nyaggattam,hogy ne. Így tőlem vonják. Ő lelépett az új barátnőjéhez a közös kocsinkkal azóta se visz el szinte sehova és gyerektartásból is néha-néha ad (múlthónapban 30 ezret adott). A gyerekeket se látogatja nagyon. 80-ból 40-et kapok kézhez+ a családi. Most akarok bíróságra menni de anyósom megfenyegetett,hogy ha elválok az ő ártatlan kisfiától akkor elveszi a gyerekeket. Majd megkérdek róla egy ügyvédet de nagyon tartok tőle pedig már holnap válnék.
2015. márc. 2. 09:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A kedves anyós... Ismerem ezt a típust. Nálam ugyanez volt, anyuka egyszem pici fiát hagytam el... Ennek lassan 2 éve, mai napig utálkozik felém, pedig mikor még együtt voltam a fiával, még ő mondogatta, hogy az ő fia mekkora egy hülye és ha a házasságunk tönkremegy, annak a fia lesz az oka. A házasságunk tönkrement, a fia persze hibátlan és tökéletes. Én meg az ügyeletes rossz vagyok még mindig. Borzalom az ilyen anyós!
2015. márc. 2. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!