Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/tegyünk? Bővebben lent.
Szerintem környékezd meg,próbáld meg elcsábítani, mint a 3 gyerek előtt. Esetleg nagyszülő bevállalná a 3 kölyköt 1 estére? Csinálhatnál neki egy hangulatos vacsit otthon kettesben.
Tuti nem véletlen kérdezget.
Nézd, én szerintem ismeritek egymást, tudjátok milyen a másik :) Ez még előny is lehet. Szeretkeztek, tehát nem vagytok közömbösek egymásnak.
Pozitív példával is tudok szolgálni. A férjem unokatestvére elvált a férjétől. Újra összejöttek, azóta nagyobb a harmónia, mint bármikor :) Éveket nem tudok mondani, mert nem olyan szoros a kapcsolat, de szerintem jól is elsülhet :)
Nagyon egyszeru:) Kis idore volt szuksegetek hogy rajojjetek szeretitek egymast.....csabisd el vagy ulj le vele beszelni es mond el neki azt amit erzel....de gondold at hogy biztos e az hogy o is vissza talalt hozzad :)
Nagyon sok sikert kivanok neked! :)
ha Te is vágyakozol utána, Ő is bepróbálkozik, hogy van-e valakid, akkor biztosan a válás utáni "megnyugvás" felébresztette mindkettőtökben ismét szerelmet)
Én megpróbálnám, és nem filozófálgatnék mi lesz,ha dolgokat.
a veszekedések (bármi is volt a kiváltó ok) és a válás után is mindketten magatok maradtatok, egyiktek sem keresett vigaszt máshol.
Hajrá!!!!
Az 1-es vagyok:
az jutott még eszembe, hogy ha ismét össze is jöttök, ne költözzetek rögtön össze. Várjatok, aludjon nálatok, ti nála... szokni kell majd újra az együttélést, és hátha megint előjön, ami gondot okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!