Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás a "gyerek" részéről, hogy ha elválik akkor a szülei őt támogassák és ne a másik felet?
Hát ha a szülők is a gyerekük volt házastársának adnak igazat, akkor az illető sürgősen gondolkozzon el arról, mit és hogyan rontott el abban a kapcsolatban!
Nem, nem jogos elvárás, hogy azt hazudják neked, hogy igazad van, mikor meg vannak győződve róla, hogy te vagy a hibás! Pláne nem jogos, ha a volt párod szapulását várod tőlük és ebben ők nem partnerek!
Nem két emberen múlik a megcsalás. Még a kapcsolat szétesése is gyakran csak az egyik fél hibája, a félrelépés viszont egyértelmű döntés arról, hogy te már ugyan nem szereted a másikat, de azért szívesen kihasználod még egy ideig. Ha valakivel nem tudsz/akarsz együtt lenni, szabad a pálya, elhagyhatod. Ezért senki nem fog gerinctelennek tartani.
A kérdésre válaszolva: nem jogos. Ha elhidegülnek, akkor természetesen a gyerekemet támogatom, mert arról senki sem tehet. Bármi az oka a válásnak (pl. az egyik fél beleszeret másba), ha korrekt módon vetnek véget a házasságnak, akkor egyiket sem tartom érte hibásnak. Persze mivel az én családomhoz a gyerekem tartozik, mellette állok, a másik félnek ott van a saját családja. Ha az egyik viszont aljas módon bánt el a házastársával, azt elítélem. Akár az én gyerekem, akár másé. Persze ettől még a gyerekem marad, de az nem változtat azon, amit tett.
nem jogos
hiszen nem tudjuk mi volt az oka a válásnak
de nem egyszer van olyan ok amikor bizony a szülő nem a saját gyerekét támogatja
Tehát ha jól értem, mellészeretkeztél, és most azt szeretnéd, hogy a szüleid megsimogassák a kis buksid, hogy igazából ez két fél, sőt valójában a másik hibája.
Sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy ha ilyen volumenű kérdésben a saját szüleid nem melletted állnak ki, akkor érdemes lenne egy kicsit leszállni a magas lóról és önvizsgálatot tartani - ki tudja, talán kiderül, hogy mégse mindenki más megy szembe az autópályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!