Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, tényleg meg tud változni?
Figyelt kérdés
Sajnos már előfordult, bár konkrét bizonyíték nem volt, csak üzenetek. Most bevallottan volt szex is. Azt mondja csak játék, nem gondolkodott.azt mondja megváltozik. Most ott tartunk, hogy elküldtem. De van egy gyerkőc is. Igazából nem is szeretném ha menne, de nem tudom hogy valóban képes e megváltozni. Van itt olyan akinek ez sikerült? Lehet remény?2015. febr. 25. 17:51
11/15 anonim válasza:
Mert szereted, de ez ne vakítson el.
12/15 anonim válasza:
Ne áltasd magad. :) Nagyon - nagyon ritka hogy az ilyen ember meg tud változni és / vagy a pár túl tud lépni egy megcsaláson... Először mindenki azt hiszi hogy menni fog, aztán később nem értik hogy miért nem jó. Amikor meg rájönnek, sokszor késő - mert mondjuk jön az újabb baba, a másik meg akkor dug félre megint. Szerintem 10 - ből 9 kapcsolatot ez tönkretesz teljesen.
13/15 anonim válasza:
Az emberek valtoznak a korral es esemenyek hatasara. Van akik nem megcsalos alkatok, csak egyszer gyengulnek el ami ugye meroben mas mint az aki kimondottan keresi az ilyen helyzeteket.
Elosorban talan a hazassagotokon kene valtoztatni es ha ez megvan akkor onnantol o is valtozik.ha szereted es van egyreketek akkor adnek egy eselyt neki, legrosszabb esetben megint megcsal de akkor legalabb megvan az, hogy te megadtad az eselyt, es benne van az is h elete vegeeig nuseges lesz hozzad.
Igy sem ugysem veszithetsz, mert ha megcsal akkor nem volt neked valo ergo jobb h igy tortenik, ha meg kepes a husegre akkor az pedig azert szuper:-)))
14/15 anonim válasza:
Enyém sosem változott meg. Tette ezt úgy, hogy a sokadik után bosszúból én is megtettem, utána helyrejött a kapcsolat, de nem tanult belőle, kezdte előlről...aztán végül pontot tettem a végére, egy ideig tepert, de nem érdekelt. Én nem akarok így élni, örök bizalmatlanságban, bizonytalanságban.
15/15 Chone válasza:
Aki egyszer megtette, az többször is megfogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!