Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt, tényleg meg tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, tényleg meg tud változni?

Figyelt kérdés
Sajnos már előfordult, bár konkrét bizonyíték nem volt, csak üzenetek. Most bevallottan volt szex is. Azt mondja csak játék, nem gondolkodott.azt mondja megváltozik. Most ott tartunk, hogy elküldtem. De van egy gyerkőc is. Igazából nem is szeretném ha menne, de nem tudom hogy valóban képes e megváltozni. Van itt olyan akinek ez sikerült? Lehet remény?
2015. febr. 25. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem fog! Add fel!
2015. febr. 25. 17:54
 2/15 OlivO ***** válasza:
66%
Biztos azt hiszi, neki mindent szabad. Hogyhogy játék?? Nem az!! Ha azt mondaná, hogy elvesztette a fejét és soha többé, egy alkalmat a gyerek miatt megbocsátanék, de egyrészt tepernie kellene, másrészt meg ha ez egy hosszan tartó viszony lenne az ő részéről a szeretővel, nem gondolkodnék. Egy éjszaka még elmegy, hónapok nem. De csak egyszer!
2015. febr. 25. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Vannak akik képesek megcsalás után is megmenteni a kapcsolatot, de szerintem itt nem menne.

Ha játszásiból megcsalt, igazi ok nélkül akkor játsszon mással párkapcsolatosdit is.

2015. febr. 25. 17:57
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem kuld el.....aki egyszer megtette foleg ilyen okbol az meg tesz 100-szor is..Szerintem orulj hogy csak 1 gyerek van es nem 2 vagy 3.
2015. febr. 25. 17:59
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Aki egyszer megteszi, az megteszi újra és újra is!
2015. febr. 25. 17:59
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos kutyabol nem lesz szalonna...
2015. febr. 25. 18:07
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem fog,fogadd el így,ha már szültél neki és elvetetted vele magad!
2015. febr. 25. 18:11
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Az ember meg tud változni: hat éves koráig.
2015. febr. 25. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
En azt mondom hogy a mai vilagnan "nem tartunk egy disznot egy ki kolbaszert" semilyen kegmagyarazhato okka nem volt a megcsalasnak o csak hecbol kamatyol felre?
2015. febr. 25. 18:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem vetettem el magam, és nem annak tudatában szültem hogy megcsalt. Én is úgy gondolom hogy nem fog tudni változni, akkor miért gondolkozom még mégis?
2015. febr. 25. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!