Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Tisztelt, Hölgyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tisztelt, Hölgyek, Urak!

Figyelt kérdés
Hét évvel ezelőtt elvettem egy gyermekes nőt, kislánya van aki akkor 3 éves volt -most 10-. Közösen neveltük, jól megvoltunk, majd született egy közös kislányunk is. A nejem megcsalta velem is az előző férjét meg mással is. Most már engem is megcsalt, kb 1 éve folytat viszonyt a barátommal. Túl vagyunk az első tárgyaláson -tegnap volt-. És most hiteget, hogy még bármi lehet köztünk, hisz az új pasi nem nagyon válik be gyerekek terén. Nem értem az egészet. Hisz én otthon mindent megcsináltam a gyerekkel kapcsolatban is! Nem iszom nem dohányzom, családomnak éltem. Visszafogadjam vagy sem?
2010. febr. 13. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Ott hibáztad el a dolgot, hogy egyáltalán feleségül vettél egy ilyen ribancot. Aki több emberrel képes megcsalni a fárját, az a másodikatis meg fogja csalni, mert nincs benne szégyenérzet. Nagyot derültem azon, hogy "még bármi lehet közöttetek, mert az új pasi nem tetszik a gyerekeknek".

Aham, szóval úgy gondolja a nagysága, hogy ha a gyerekeknek nem tetszikaz új pasi, akkor eltartatja magát a régivel, közben meg félreqrogat? Gratulálok a hölgynek...

Szerintem ne fogadd vissza, mert kínszenvedés lesz az együttélés egy ilyen erkölcstelen és haszonleső nővel.

2010. febr. 13. 10:06
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Jelenlegi férjem, második házasságunk mindkettőnknek hasonló cipőben járt, de én is. Azért váltunk elsőként mert mindkettőnket nagyon csúnyán megcsaltak és sorozatosan. Amíg a férjem tűrt az asszonyának, és én is az első férjemnek nagyon futott ám a szekerük. Mellettünk sok sok férfi, és nő volt az életükben. Hoppá a sors fintora, mert én is hűséges típus vagyok és a férjem is. Amint elváltunk mindketten, egyik sem kellett azontúl senkinek. A nőt dobta a pasija, mert nem vállalta a gyerekeit, csak hancúrra volt jó. A férjem sem volt olyan kapós utána. A páromnak azt mondta az asszony nem kell neki, mert túl jó volt hozzá. Na és amikor mi megismerkedtünk bosszú hadjárat indult ellenünk a nő részéről. Nem hitte, hogy nem kell tovább, minden fortélyt, praktikát kipróbált, de nem sikerült. Az én volt férjem csendesen figyelte az eseményeket, és akkor koppant egy nagyot, mert azt mondta nekem én nem kellek senkinek, amikor törvényes házasságot kötöttünk. Nekem kellett a túl jó ember, és meg is becsülöm. Ők ketten meg azóta is pár nélkül vannak, ennek már 9 éve.Kívánom neked fiatalember hogy légy erős, kezdjél új életet, persze a kislányoddal törődjél, és ha az anyuka ilyen frivol életet él, még a kislányt is neked ítélheti a bíróság. Ne engedd hogy megalázzanak, mert ha most engedsz, úgy lesz vele, á azt csinálok amit akarok a "birka" férjem mindent megbocsájt"
2010. febr. 13. 10:18
 13/17 anonim ***** válasza:

A 9.52. nagyon el ven tévedve.Nem a férfiban kellene a hibát kereseni,ha egy nő szajha.Az ilyen nők mindig a férfit hibáztatják,de nem ismerik be,hogy ők a jellemtelenek.

Szerintem ne hoggy a feleségednek.Mint írták,kutyából nem lesz szalonna.

2010. febr. 13. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Nehogy visszafogadd! Többszörös visszaeső, aki soha nem változik meg. Kell a megalázás? Ugye, hogy nem!
2010. febr. 13. 13:54
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek a válaszokat! Tetszett a 10 18-as történet.

Valóban nem tudom mibe reménykedtem a nejemmel kapcsolatban.

Hisz már a vőlegényét is megcsalta, előző férjét is, gyerek születése előtt és utána. Most rajtam volt a sor. De már a mostani párját is megcsalta, velem. Mikor egy estére hazahívott békülés szándékból, hogy reggel ismét kiadja az utam, ugyanis a pasiját szereti.

2010. febr. 13. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Egy szexuálisan nyitott párkapcsolat való neki. Abban tud csak érzelmileg stabil és elégedett lenni.

Sok pasi álma egy ilyen, kölcsönösen nyitott viszony. Talán talál egyet közülük!

Őszintén szólva nem is várhattál volna mást tőle. Ha vissza akarod tartani, akkor mindkettőtöknek hosszú póráz!

2010. febr. 13. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy egy olyan embert, aki normális életet él, és a családja a fontos, nem becsül meg a felesége.Sajnos csak játszik vele:akkor kellesz neki, amikor rájön, hogy egyik-másik szeretője nem válik be.Ez pedig nem élet.És a gyermekednek sem jó.Én bezzeg örülnék, ha becsületes embert sikerülne találnom:) (Szintén válás után, gyerekkel.)Én is egyedül élek, és még mindig jobb, mint egy olyan emberrel, aki nem szeret.
2010. febr. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!