Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tisztelt, Hölgyek, Urak!
Hát ha palimadár szeretnél lenni, akkor igen.
Nem is azért akar megtartani, mert szeret, hanem mert a másik nem vált be a gyereknevelés terén?
Szerintem ő funkció szerint válogatja a férfiakat. Te jó vagy otthonra, a másik meg jó szórakozni.
Hogy lehet ez számodra kérdés, hogy visszafogadd-e?
És ha jön majd valaki, aki a gyerekekkel is jól bánik, akkor majd újra ejt?
Eleve nem vettel volna el egy olyan nöt, aki megcsalja a férjét több mindenkivel is - mert ez utána se fog változni, ha valaki nem veszi komolyan a hüséget, akkor arra nem lehet számitani.
A másik, hogy nem kellett volna mindent megcsinálnod, mert igy túl sok ideje maradt unatkozni és félrelépni.
Most már nem tudsz mást csinálni, mint a válás, újra kezdeni nincs értelme, mert rövid idön belül újra ugyanitt lennél.
A nő nem próbál ki más férfit, ha elégedett a meglévővel. Ez a mozgatórugója.
:D
Azt kellene megtudni, miért csalt meg. Az oka a kapcsolatotokban keresendő, vagy azon kívül? Mivel már korábban is megtette mással, utóbbi a valószínű. Akkor meg azt kéne kideríteni, hogy ő ilyen "típus", vagy esetleg valami miatt ilyen lett? (Pl. mert régen őt is megcsalták, vagy ilyesmi)
De nem hiszem, hogy ez idő, ráérés függvénye, azzal rosszat nem tettél, hogy foglalkoztál a háztartással, a gyerekkel. Sok nő szeretne ilyen hozzáállású férjet - ezt azért is írom, hogy ha mégis elváltok, biztosan lesz új partnered.
Egyszer majdnem jártam egy sráccal, aki miattam hagyta volna ott a többéves kapcsolatát. Az ilyen sztorik miatt nem sajnálom annyira, hogy végül nem jött össze. Ha az előzőt megcsalta velem, sose lettem volna biztos abban, hogy engem nem fog mással.
Tényleg nem hangzik jól, ahogy a feleséged "biztat" (jobban hangzana a "téged szeretlek" "veled akarok élni" vagy hasonló.. netán a "bocsáss meg" - ilyen elhangzott részéről?!) - ha csak nem így akarta elég szerencsétlenül kifejezni, hogy rájött, Te vagy a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!