Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyenkor visszaigényelhető a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor visszaigényelhető a jogtalanul felvett rokontartás?

Figyelt kérdés

Nővérem és az élettársa külföldön élnek.

A férfinek van egy 20 éves lánya. Félévente látják egymást mióta a férfi kint él. 60-80ezer körüli összeget utaltak, plusz ruhákat (a nővérem egy világmárka forgalmazójának dolgozik, nagyon olcsón veszi meg a kifutó darabokat). Nemrég kiderült hogy a lány az érettségi után nem ment technikumra, bár végig ezt hazudták az anyával együtt, ami bizonyítható.

2015. febr. 16. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a férfi vissza akarja kérni akkor megteszi a szükséges lépéseket. De szerintem itt megint az kavar akinek nem is a gyermeke...
2015. febr. 16. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Azért elképesztőek a hozzászólások. Mintha az emberek nem ismernék a CSALÁD fogalmát. Nagyon nem szép dolog, amit a lány tett, nevezetesen az, hogy hazudott az apjának. De azért ilyeneket írni, hogy perelje be, meg csaló, és kb börtönben a helye, azért nagyon durva! Könyörgöm, ez egy CSALÁD, és a LÁNYA. Le kell ülni, meg kell beszélni. Meg kell beszélni, hogy miért hazudott a lány, és meg kell beszélni a következményeket. Vissza lehet a lánnyal fizettetni a pénzt, de nem pereskedéssel kell kezdeni családon belül.

Még az is lehet, hogy nincs összefüggés a hazugság, és a pénz között. Úgy értem, lehet, hogy apa mindenképp támogatta volna a lányt, a lány nem a pénzért hazudott, hanem mert szégyellte magát. Ha az apuka gazdag, nyugati országban él, akkor havi 60 e Forinttal lehet, hogy suli nélkül is támogatná a lányát.

Gyakorlatilag nem tudok az én családomon belül olyan helyzetet elképzelni, hogy nekiálljunk pereskedni egymással. Akármelyikünk botlana, tuti meg tudnánk beszélni.

2015. febr. 16. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem is biztos, hogy jogtalanul vette fel a pénzt a lány. A kedves válaszolók mindjárt pereskedést ajánlanak, meg bűnöző nevelésre utalnak. Pedig ezeknek semmi alapja. Valaki kérdezte, de nem válaszoltál kérdező: hol helyezkedsz el ebben a helyzetben? Miért TE kérdezel? Nem a te pénzed, szerintem sok közöd nincs hozzá. Irigyled talán?
2015. febr. 18. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Hasonlón gondolkodtam én is... ugyanis ha a nővére egy világmárka forgalmazójának dolgozik és a kifutó ruhákat megveszi a férje lányának, akkor nem valószínű, hogy Ő akarná visszakövetelni a pénzt - hiszen a ruhavásárlással mintegy "áldását adja" a lány támogatására...
2015. febr. 18. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!