Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi ilyenkor a teendő?!
De apáddal van a gond, az alkohol nem magától mászik a szájába.
Ameddig ő és ti is úgy látjátok,hogy nem vele van a gond, addig semmi nem fog változni, max. rosszabb lesz. Ezzel csak felmentitek a felelősség alól, mert ezen csak ő tud változtatni más nem. Szóval ti fejezzétek be ezt a 'nem ő a hibás' felfogást és vegyétek rá,hogy kérjen szakembertől segítséget az alkoholizmusához. Ez az egyetlen járható út.
EGyedül én látom így. Az apámra mindig is felnéztem. Ő volt az én hősöm...
Még egy rendes háziorvoshoz sem hajlandó elmenni, nem hogy szakemberhez...
Nekem ez lenne az utolsó csepp a pohárban...
A helyedben biztatnám anyukámat h költözzön el, esetleg érvelj neki,h mi van, ha legközelebb rád is kezet emel apád. Az egy dolog,h anyukád úgy dönt,h tovább marad ebben a kiszolgáltatott helyzetben és elviseli a következményeit, de irántad is felelősséggel tartozik téged nem tehet ki ennek.
Szegényke.
az van, hogy ez sajnos komoly dolog.
Ha a tarkójára üt, az végződhet máshogy is.
az a szerencse, hogy anyukád jól van.
nyilván szeretnél apukádra fölnézni. de azért úgy is kellene élnie, hogy kiérdemelje a tiszteletedet.
Anyukádat és magadat kell mentenetek ebben a helyzetben. Apukád már nem tudja magát kontrollálni.
Te nem tudsz tenni semmit, de válás esetén anyukádnál kell maradnod, mert apukádnál már nem lennél biztonságban.
Attól még szeretheted őt, de biztonságosabb, ha távol vagy tőle.
ja igen, az egy dolog, de sajnos 2x a feleségét ököllel tarkón ütni, az sajnos egy megbocsájthatatlan dolog.
én is voltam már ittas, és senkit sem jutott eszembe bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!