Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást kellene most fizetnie? Ha az apa hosszabb ideig táppénzen van akkor ugye elég, ha csak a minimumot utaljuk?
Apukát az exe perrel fenyegeti, mert csak a minimumot utalom már 5. hónapja, mióta az apuka táppénzen van, azaz 2*10000Ft-ot. Tudom, hogy ez nagyon kevés, de még így is magasabb mint a %-os összeg lenne.
Azért én utalok, mert neki nem mindig van lehetősége ezzel foglalkozni, így én lettem a "pénzügyminiszter". Ugye ilyen esetben nem fogják megbüntetni? Nem szeretném, ha még ebből is baja lenne, elég neki az, ami van.
19:14
És abból a 77 ezer ft-ból fizessen apuka albit,meg éljen meg.
Vagy te olyan anyuka vagy,aki azt mondja h inkább dögöljön meg az apuka mert az árvaságival jobban jár?
Amúgy meg millió egy oka lehet annak h miért a kérdező utalja a gyerektartást. Az se derül ki a kérdésből h kia kérdező,de itt egyesek már ugranak is a másik torkának
Apuka most elvárja hogy anyuka nagyobb részt vegyen ki a gyerekek anyagi ellátásából mert ő táppénzen van.
De vajon fordítva ő megcsinálná ugyanezt? Ha anyuka táppénzre menne akkor vállalná ő a nagyobb részt a gyerekek ellátásából és fizetne több gyerektartást mert anyukának kevesebb a bevétele?
Érdekes ilyenkor hirtelen nem érdekelné a táppénz kérdése, hanem anyuka oldja meg ahogy akarja....
Nem értem, miért kell így támadni. Fogalmatok sincs, hogy mi a dolog háttere. Nem értem, miért kell sz*r alaknak kikiáltani az apukát, mikor semmit nem tudtok róla.
Amíg nem volt táppénzen, rendesen utalta a gyerektartást, azon felül is vett neki ezt-ezt, ha megtehette, sőt a gyerekekkel is rendszeresen tartotta a kapcsolatot, bár kettejükkel csak 2 hetente találkozott, mert az anyjuk nem engedte őket többször. Mindig, mindenben számíthattunk rá. Most éppen nekünk exeknek kellene megértőeknek lennünk, de úgy tűnik ezt szinte csak én látom így.
Nem értem, miért olyan hihetetlen a 10000Ft-os minimum összeg, nálunk is ez a minimum lett megadva, gondolom, hogy nem hibáztak egy embernél 2* is.
Addig a gyerekeknek ugyanúgy enni kell.
Sajnálatos a kialakult helyzet, de nem lehet, hogy csak az anyára háruljon a gyerekekkel kapcsolatos költségeknek a nagyobb része.
Anya legyen megértő és oldja meg, de fordított helyzetben ti is több gyerektartást utaltok majd ha az anya lesz táppénzen?
olyan hogy minimum gyt nem létezik,
ha anyuka döglödne mell rákban ti sem fizetnétek maximum gyt t mert hogy egyik se létező fogalom,
van fix vagy százalékos ha nem tudod fizetni új bírosági határozat kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!