Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valóban sok gyerekenként 20....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban sok gyerekenként 20. 000-Ft gyerektartás díj?

Figyelt kérdés
Volt feleségemet a bíróság gyerekenként 20.000-Ft, összesen 40.000-Ft tartás díj fizetésére kötelezte. Ő azt mondta hogy fellebbez, mert ez nagy összeg két gyerekre. Jogos? Mit várhatok?

2015. jan. 31. 18:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Akkor fellebbezett volna, amikor bedugta a f***át.

Csórólali...

2015. febr. 1. 02:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Feribátyátok nevű felhasználó válasza:

Akkor fellebbezett volna, amikor bedugta a f***át.

Csórólali..."

Na szaladj neki még egyszer a kérdésnek! Csóróferi....

2015. febr. 1. 07:54
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

10es: "És nem teszkó gazdaságos kajákkal etetni."

Azért ne essél már át a ló tulsó oldalára. Mi az, hogy tesco gazdaságos etetés? Miért aki ott mer bevásárolni az lenézendő vki? Te hol vásárolsz? Mert én bizony piacon, vagy ilyen helyen. Bírom, hogy itt gyikon sokan ezzel jönnek, de közben állítom, hogy ők se vásárolnak máshol!

2015. febr. 1. 10:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja és a kaja egy gyerekre 20eFtból bőven kijön egy hónapra, csak épp egy gyerek nem csak a kajáztatásáról szól!
2015. febr. 1. 10:06
 15/23 anonim ***** válasza:

ma 07:54

Jogos, ezért nem kell részegen gyékázni!

Csórómami...

2015. febr. 1. 14:25
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
13! A piacon vásárolt termékek prémium minőség a teszkó gazdaságoshoz képest. És ha nem értenéd, ezalatt nem a teszkóban vett dolgokat, hanem a teszkó "saját márkás" cuccait értem.
2015. febr. 1. 16:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem, sokkal inkább reális, mint kevés, vagy sok, mert ez azt jelenti, hogy a másik félnek is ezt az összeget hozzá kell adnia a gyermek eltartásához ami pedig esetünkben 20+20 ezret jelent gyermekenként. Azt gondolom, hogy havi 40-ből azért el lehet tartani egy gyermeket. Ha ezzel nem egész egyet, akkor ad te a 20 ezret gyermekenként és tartsa el a másik fél a gyerekeket és élj meg te a maradék jövedelmedből. Vagy ha ez nem tetszik, akkor ne váljatok el! (Tudom már megtörtént, de mindent lehet rendezni)
2015. febr. 2. 04:50
 18/23 anonim ***** válasza:

Bocs az elöbb azt akartam írni, hogy ha ez nem egészen tetszik....

Annyit még hozzá fűznék, hogy a gyermekeket egyedül nevelő kapja az emelt családit is ami ha jól tudom, most 14800.- gyermekenként, tehát akkor ebben az esetben már 20+20+15ezer jut egy gyerekre nagyjából. Ez kevés lenne?

2015. febr. 2. 05:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Bár visszás megszorozni kettővel a tartásdíj összegét, hiszen a gondozó szülőre több egyéb teher is jut, melyet - ha akarjuk - akár pénzben is ki lehet fejezni, mégis elfogadom ezt a számítás. Ekképpen azonban 40x2+30 plusz a családi adókedvezmény már elérheti azt az összeget, amiből el lehet tartani a gyereket.

Azt az illúziót ne kergessük, hogy egy válás után ugyanazt az életszínvonalat fenn lehet tartani mindkét félnél (nyilván akkor, ha pl. a férj csak élősködő volt, akkor de - ez bár sok esetben lehet így, nem általános).

2015. febr. 3. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:

A gondozó szülő természetben fizet a hatályos jogszabályok szerint, tehát nem kell ugyanannyit hozzátennie. Más kérdés, hogy gyakorlatban hozzáteazi, sőt még többet is.

A csp 13700 az egyedülállóknak.

2015. febr. 3. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!