Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek, ha az exnejem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha az exnejem szakadt, koszos ruhában járatja a gyereket?

Figyelt kérdés

Pedig elég korrekt gyerektartást fizetek neki, havonta 100 ezer forintot.

De ő inkább arra költi ezt a pénzt, hogy a hatéves lányunknak minden sz@rt megvegyen ész nélkül, amit csak a gyerek meglát. Múltkor megszámoltam, 279 darab plüssállata van a gyereknek.

És rendszeresen úgy küldi hozzám a lányomat, hogy a csomagolt ruhák nagy része szét van szakadva, vagy kajafoltos, vagy filctollas, stb. Anyukám, sőt már az óvónő is szóvá tette, hogy a gyerek koszosan, szakadtan jár.

Amikor beszéltem erről az exemmel, azt válaszolta, hogy "ugyan kit érdekel, hogy a gyerek ruhája szakadt, mert hát úgyis kinövi, az a lényeg hogy mindent megkapjon, amit csak akar".

Egy ideig próbálkoztam azzal, hogy vettem ruhákat a gyereknek, de mindig kikönyörögte, hogy hadd vigye haza az anyjához. Ott meg két hét alatt ugyanúgy elszakadtak, tönkrementek vagy össze firkálta/leette őket menthetetlenül.

Mit tehetnék még? Nem bírom elviselni a gondolatot, hogy a lányom ilyen szakadtan, rongyosan jár, holott bőven lenne miből akár havonta is lecserélni a teljes ruhatárát.

2015. jan. 29. 11:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hááát, elég sok dolog történt már a szép új ruháinkkal.

- alkoholos filc, (rokonnál találta meg, én csak lemoshatót veszek)

- csúszdáról a harmatos fűbe csúszás (5cm-es fűfolt, esélytelen9

- rohangálás közben elakadt valahol ruha, és felhasadt

- térdre esett, és kiszakadt az overál....stb.

Szóval vannak balesetek, de abban igazatok van, hogy két hét alatt gallyra tenni az összes ruhát, az meredek.

Nem lehet, hogy anyuka eleve használtan, kopottan, esetleg foltosan vette őket valami turiban?

2015. jan. 30. 10:13
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó! Az a cucc is tönkrement 2 hét alatt, amit apuka vett.

Ja és a koszos, illetve a foltos között különbséget kell tenni. Az ovis játszós ruha sokszor mosás után is foltos (pl.fű), de nyilván nem koszos. Az a ruha sem koszos, amit leszedrezett a gyerek, de vitathatatlanul foltos.

Én azért kíváncsi lennék anyuka hozzászólására is, illetve szívesen megnézném annak a gyereknek a ruhatárát!

Amúgy apuka hová tűnt? Csak addig volt jelen, amíg együttérző hölgyekkel találkozott?

2015. jan. 30. 11:59
 23/26 A kérdező kommentje:

Apuka itt van. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen lépéseket tehetek, nem pedig arra, ahogy a válaszolók azt vitatják, hogy kamu-e a kérdés, meg hogy lelkileg sérült-e a gyerekem.

De kb 5 darab értelmes választ kaptam, a többi komment csak rosszindulatú fröcsögés, az meg nem érdekel.

2015. jan. 30. 12:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Nos apuka, itt a gáz!

Mit értesz rosszindulatú fröcsögésen? Vagy szerinted nem képzelhető el, hogy a lányodat bizony megviseli a köztetek lévő feszkó. Mert az van, az írásodból világosan látszik.

Figyelj, nekem is vannak ovisaim, de nem verik szét a ruháikat 2 hét alatt.

Én amúgy még azt is el tudom képzelni, hogy nem is akkor a baj, mint írod, hanem kicsit (vagy nem kicsit)sarkítasz.

Tudod kosz nem egyenlő folttal, meg egyebek.

De ha neked az a hasznos válasz, hogy szaladj a Gyámügyre, tedd azt, okozol nekik néhány vidám percet:-)

2015. jan. 30. 12:51
 25/26 A kérdező kommentje:

"Én amúgy még azt is el tudom képzelni, hogy nem is akkor a baj, mint írod, hanem kicsit (vagy nem kicsit)sarkítasz.

Tudod kosz nem egyenlő folttal, meg egyebek."

Mert te aztán nyilván jobban tudod, hogy mennyire tragikus a helyzet, mint én. És kioktatsz engem arról, hogy milyen a koszos ruha, mintha én hülye lennék.

Vagy szerinted az óvónő is idióta, és unaloműzésből szólt, hogy a gyerek koszos (nem foltos, hanem koszos) ruhában jár oviba? Egyébként jobb helyeken még foltos ruhában sem küldik oviba a gyereket, nem tudom, nálatok mi a szokás.

A gyerek pedig azért nyúzza szét két hét alatt a cuccait, mert az anyja szerint nem kell neki otthoni meg játszós ruha, mert ő lusta átöltöztetni. Így utcai, vagy akár alkalmi ruhában is a földön kúszik-mászik a lányom, abban rajzol, abban megy a játszótérre, persze hogy tönkremennek a cuccai.

2015. jan. 30. 12:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Okè, te tökéletes apa vagy, a lányod angyal, az exed meg hàrpia. Èn meg nyilvàn nem láttam még egymàsra fújó szulőket, ezzel visszaélő gyereket.

Nehogy àtgondold amit írtam, még esetleg javulna a helyzet, ha összefognátok.

2015. jan. 30. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!