Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha az exnejem szakadt, koszos ruhában járatja a gyereket?
Pedig elég korrekt gyerektartást fizetek neki, havonta 100 ezer forintot.
De ő inkább arra költi ezt a pénzt, hogy a hatéves lányunknak minden sz@rt megvegyen ész nélkül, amit csak a gyerek meglát. Múltkor megszámoltam, 279 darab plüssállata van a gyereknek.
És rendszeresen úgy küldi hozzám a lányomat, hogy a csomagolt ruhák nagy része szét van szakadva, vagy kajafoltos, vagy filctollas, stb. Anyukám, sőt már az óvónő is szóvá tette, hogy a gyerek koszosan, szakadtan jár.
Amikor beszéltem erről az exemmel, azt válaszolta, hogy "ugyan kit érdekel, hogy a gyerek ruhája szakadt, mert hát úgyis kinövi, az a lényeg hogy mindent megkapjon, amit csak akar".
Egy ideig próbálkoztam azzal, hogy vettem ruhákat a gyereknek, de mindig kikönyörögte, hogy hadd vigye haza az anyjához. Ott meg két hét alatt ugyanúgy elszakadtak, tönkrementek vagy össze firkálta/leette őket menthetetlenül.
Mit tehetnék még? Nem bírom elviselni a gondolatot, hogy a lányom ilyen szakadtan, rongyosan jár, holott bőven lenne miből akár havonta is lecserélni a teljes ruhatárát.
6-os vagyok és 7-esnek írom:
Miért nevezel kötekedőnek? Te havonta cseréled a gyerek ruhatárát? Én nem, mert az nem megoldás.
És ha feltűnt, a plüssállatok számáról is írtam, hogy az sem oké, így azt benézted.
Fenntartom, hogy ez a két szülő közötti játszma, ami a gyereknél csapódik le.
Még mindig 6-os, és ezt lehet, hogy már kötekedésnek lehet venni.
Volt már valamelyikőtöknek dolga a Gyámüggyel? Képben vagytok vele, hogy milyen ügyekkel foglalkoznak?
Mert ha igen, akkor tudnotok kell, hogy ennél komolyabbakra sincs kapacitásuk.
Apuka írta az egyik kommentjében, hogy ha vesz valami ruhát a gyereknek, és a kislány hazaviszi, az 2 hét múlva(!) már szakadt, stb....
Most komolyan, a ti gyereketek is 2 hét alatt hazavágja az új cuccait?
Nem Gyámügy kell ide, hanem egy nagy beszélgetés a szülők között, hogy mit is művelnek ezzel a kislánnyal, a 100 ezerből meg nem havonta új ruhatár, hanem gyermekpszichológus, mert az ilyen kisgyerekkel nincs minden rendben, és ez az, amiről apuka és anyuka is tehet.
Mindent eleve nem kaphat meg.
De minden nap tiszta ruha nem nagy elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!