Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » élettársi viszonyban válunk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1975atos kérdése:

élettársi viszonyban válunk! A közös tanácsi lakás amit a párom kapott 30 éve. De együtt lakunk benne kezdetektől. és most öregen betegen ki akar rakni.30. éve oda kerestem. Most már nem kellek. Mit tehetek? én nem vagyok főbérlőként bejegyezve!

Figyelt kérdés
Mit tehetnék?az fél szobában maradnék de nem engedi!

#Élettársi válás!lakásmegosztás #lakáshasználat!
2015. jan. 24. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagytok hazasok, berlotars sem vagy, inenntol az egvilagon semmi jogalapod nincs. Az, hogy eddig "engedte" hogy ott lakj meg nem jogosit fel semmire.
2015. jan. 27. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha első perctől bejegyzett élettársi kapcsolatban életetek, akkor az olyan, mintha a felesége lennél. Akkor viszont a státuszod bérlőtárs. Ebben az esetben nem rakhat ki.

Bemész az önkormányzatodba és megkérdezed, mik a kilátásaid.

2015. jan. 27. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!