Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki lakhat a lakásban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lakhat a lakásban?

Figyelt kérdés

Válunk. Feleségem kérte a a kizárólagos lakáshasználatot. A lakás fele-fele arányban van a nevünkön,azonban a szüleim a haszonélvezők.

A szüleim nem engedik neki hogy ott éljen,azt akarják én lakjak benne ha már igy alakult. Annak idején ők adták a pénzt,ezért lettek haszonélvezők.

Összezavarodtam,a feleségem ügyvédje szerint ez nem jelent semmit,ha a biróság megadja akkor maradhat. Az én ügyvédem azt mondja a haszonélvezet erősebb.

Netto 220 ezret keresek. 3 gyerekünk van,a fél fizetésem viszi a gyt. A feleségem azt mondja,adjak neki majd csak 90 ezret,mivel a lakáshasználati miatt neki kb 30 ezret kéne adnia.

Ha megkapja a lakáshasználatit,nekem a maradék 140 ezerből kell albit fizetnem,ami kb rezsivel együtt 90-100.000 FT. Nem tehetem meg,hogy csak egy szobát béreljek,ugyanis szeretném ha a gyerekeim néha ott aludnának.

Feleségem tudna hova menni ha neki kell költöznie,ebben a városban laknak az ő szülei.

Nekem nincsenek rokonaim ebben a városban,a munkám meg ide köt.

2015. jan. 21. 11:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen,valóban nagyon szívtelen vagyok amiért képes lennék a gyerekeket bezsúfolni az anyósomékhoz akik mint irtam nagy családi házban laknak(4 háló+2 fürdő).

Ha nekem kell albérletbe mennem,marad a megélhetésemre 40-50 ezer ft.

2015. jan. 22. 09:09
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
220-at keresel,azt írtad annak a felét fizeted gyerektartásba majd ,az 110 e marad,30-at adsz az asszonynak lakáshasználatért,marad 80 e,kifizeted a ház rezsijét ami télen biztos,hogy lesz 40-50 e,szóval ha Te maradsz a házban akkor sem jut több pénz a megélhetésedre.Találj valami értelmes indokot hogy miért a 3 gyereked hagyja el az otthonát.
2015. jan. 24. 09:13
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Képes lennél a három gyermekedet bezsúfolni az anyósodékhoz ?"

Tekintettel arra, hogy a kérdezői szülei dönthetnek ebben, nem a kérdező, nem értem, miért írtad ezt.

2015. jan. 24. 09:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"hogy miért a 3 gyereked hagyja el az otthonát."

Mert nem a kérdező és exneje a haszonélvező, és a kérdező szülei vették a lakást.

Ennyi nem elég?????

Legegyszerűbb lenne, ha a szüleid visszavonnák az ajándékozást, hiszen azzal a céllal kaptátok, hogy együtt éljetek. EZt beszéld meg ügyvéddel, van rá lehetőség.

2015. jan. 24. 10:01
 25/25 anonim ***** válasza:
20%

Akkor meg mondja ezt,de ne azon síránkozzon,hogy albiba nem tudna megélni,hisz a saját lakásban sem.Legyen benne annyi gerinc,hogy nem hazudozik össze-vissza,meg sajnáltatja magát.

A gyerekek nevelését nem akarja vállalni,a közös lakást(tök mindegy ki adta a pénzt,azoknak is ha ez fontos lett volna,a fiuk nevére vették volna a házat)Azt sem vállalja,hogy a gyerekek maradjanak az otthonukban.Örülök,hogy ilyenek ma a jó emberek sokak szerint.

Ne maradjon az asszony,menjen az anyjához,a kérdező meg vállalja a gyerekeit.Szervezze át az életét.Nem ő lesz az egyetlen.

2015. jan. 24. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!