Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatáson kívül semmi kapcsolat a gyerekkel?
Elgondolkodtam rajta,sőt megpróbáltam vele megbeszélni is,de semmi.
Nem vagyok se agresszív,se alkoholista,semmi. Reggeltől estig dolgoztam,hogy mindent megadjak a családomnak. És mi várt otthon? Hazamentem és a volt feleségem (akkor még feleségem),aki nem dolgozott,mert minek,ha az én fizetésem is elég mindenre,de még csak otthon se főzött,mert ő fáradt!!!!! Mert a gyerekkel volt egész nap!!! A gyerek ugye reggeltől délután 2-ig az oviba volt,hú de fáradt lehetett,mindegy nem szóltam érte,napi szinten kaját rendeltünk vagy étteremben ettünk,volt miből. Aztán meg még házasélet sincs mert ő fáradt!!! 2 évig!!!
Utolsó: amúgy lényegtelen hogy miért váltunk el,mert a kérdésemhez ehhez semmi köze.
Nem hiszem hogy azért nem szabad köszönnöm a lányomnak az utcán,mert épp elváltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!