Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan vessek véget ennek az egésznek?
Ne!
Felejtsd el a munkahelyit, és dolgozz azon, hogy a férjeddel rendbe rakjátok a kapcsolatot! Ha nem megy, és egy év múlva is úgy érzed, hogy nem akarsz vele élni, akkor megfontolhatóod a válást.
Nézd, mérlegelni kell. Biztosat a bizonytalanért. Van az az eset, amikor megéri, máskor meg nem.
Én személy szerint úgy vélem, hogy "valakiért" elhagyni nem éri meg a másikat. Ha már eleve lapos a kapcsolat, nem érzünk szeretetet és megszokás van, akkor meg nem várok "valakire", hogy na, majd ha lesz más/jobb, akkor elhagyom a jelenlegit.
Az új mindig jobbnak tűnik, de a látszat nem minden. Te látsz bele a saját helyzetedbe, te tudod megmondani magadnak, hogy mi az ok.
Hagytam már ott "valakiért" a páromat, az újdonság varázsa sokat szépít egy emberen, a kapcsolat az elején a legizgalmasabb stb. Sokat tanultam az esetből. Például azt, hogy ezt a hibát nem követem el még egyszer. Ha valóban nem működőképes a kapcsolat, akkor elhagyom, de ehhez nem kell harmadik fél.
Voltam ilyen helyzetben - én voltam a platói szerelem.
Kínos is volt, idétlen is, bármit akartam volna világtól, - de azt a nőt semmiképpen sem.
El is hagyta férjét, és úgy gondolta, hogy ha már ekkora áldozatot tett, akkor nekem nem is lehet más választásom....
Szóval: NE!
(és, ha a családról beszélsz, - gyereketek is van?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!