Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy érjem el hogy elváljanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy elváljanak a szüleim?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok:) és nekem apukám külföldön dolgozik 2 hetente jön haza.. anyukám munkanélküli. Ő itthon van velünk..nos a lényeg hogy én valahogy kiszerettem anyukámból.. nem akarom hogy megpusziljon vagy hogy megöleljen. Nem. Én apát szeretem és vele akarpk élbi. A hugomat sem annyira kedvelem. Hogy lehetne megoldani hogy elváljanak?:( kérlek segítsetek:( előre köszönöm a válaszotokat!!

2014. dec. 27. 09:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ha a kérdés sem értelmes, miért vársz értelmes választ???
2014. dec. 28. 18:25
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Magyarázd már el légyszíves, hogy miért nem vagy egy önző, szemét, mocsok kis liba? Mert ha van eszed, átgondolod, hogy oltári nagy ökörséget írtál. Hogy akarhatod őket ilyenre rávenni csak azért, hogy NEKED jó legyen? Ez szerinted nem önzés?

Még mielőtt azzal jössz, hogy mert biztos nekem milyen jó szüleim vannak, anyám halálra dolgozza magát, apám meg halott, mert elitta a veséjét.

Nézz magadba.

Puszillak.

20L

2014. dec. 28. 22:48
 23/29 anonim ***** válasza:

13-as! Már nem barbie-król meg kisautókról és plüskutyákról vabn szó. Tabletről, Iphone-ról, 3d tv-ről meg az isten tudja még miről.

Kíváncsi vagy hogy neveltek fel? Hát nem szeretetben, mégsem akartam, hogy a szüleim szétmenjenek, meg nem szerettem ki anyámból, bármekkora idióta volt velem. Akaszd fel magad! Megköszönik a szüleid!

2014. dec. 30. 16:12
 24/29 A kérdező kommentje:
Anya meg apa egymassal csak ordibalni tudnak.. lassan mar ok se fognak szot erteni. Szoval kerlek titeket, ne alacsonyitsatok le:(
2014. dec. 31. 08:05
 25/29 anonim ***** válasza:
40%

Én vagyok megint, a 15-ös válaszadó.

Sok sértegető választ megtakaríthattál volna magadnak, ha beleírtad volna a kései kommentáros mondatodat: "Anya meg apa egymassal csak ordibalni tudnak.. lassan mar ok se fognak szot erteni." Úgy tűnik, a szüleidet is jócskán megterheli lelkileg, hogy az édesapád külföldön, pénzügyi kényszerből - valószínűleg a képesítésének nem megfelelő állásban - kell, hogy dolgozzon. Sok órát kevesebb pénzért, mint az ottaniak. Nem egyszerű helyzet. A szüleid talán sejtik, hogy az ár túl magas, amit fizetniük kell ezért. A gyereknek kevés a "kéthetes apuka" és a feleségnek - érthetően - kevés a "kéthetes férj". De mindenképpen próbálj neutrálisan/pártatlanul hozzáállni a viszonyukhoz, akkor is, ha ez nehéz. Ha kiabálnak egymással, az azt tükrözi, hogy mindegyikük azt gondolja: a másikuk nem érti meg őt. És ezt a "mankót"/hiányosságot a hangerővel próbálják bepótolni. Nyilván nem megy. Valódi problémát csak nyugodt fejjel, normális hangerővel lehet megbeszélni. A megoldás mindig kompromisszumot jelent. Könnyebb lesz, ha a húgod kicsit idősebb lesz, és az anyukád elmehet dolgozni. (Nem írtad, hány éves, és azt sem, hogy az anyukád egészséges-e? Tud-e/akar-e később állást találni?) A tanácsom az, hogy ha a szüleid veszekednek, ne maradj ugyanabban a szobában, mert a gyerekeknek nagyon romboló lelkileg, ha őket a szüleik - tudatosan vagy tudatlanul - belevonják a kettőjük háborújába. Így talán "közönség" nélkül (a Te jelenléted nélkül) hamarabb megtalálják a közös hangot. Nekem az a véleményem, hogy Te nagyon is intelligens leány vagy, egészséges mennyiségű önbizalommal, aki a szívén viseli és aggódik a szülei kapcsolata miatt, a család sorsa miatt, a jövő miatt. (Aki ezt szemrehányja neked nyomdafestéket nem tűrő stílusban az magáról ad "érzelmi bizonyítványt", és mindenesetre egy nagyon alacsony IQ-ról árulkodik a tulajdonosa.)

2014. dec. 31. 11:16
 26/29 anonim ***** válasza:

22-es vagyok.

25-ös, igazad van, de ha a kislány olyan intelligens, akkor intelligensen is megfogalmazhatta volna a kérdését, mert a fentiekből ezidáig nekem az jött le, hogy ő egy elkényeztetett gyerek, aki azt hiszi csak ő létezik a világon. Egyikünk sem tudja kiszopni a kisujjából a háttérsztorit, így válaszolni is csak arra tudunk ami egyértelmű.

2014. dec. 31. 11:23
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak azért veszekednek most a szülei, 23 válasz után, hogy magát mentse. Ha tényleg így lenne, beleírhatta volna kérdésbe is.
2014. dec. 31. 14:50
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Megint a 25-ös:

a véleményem változatlan. Szerintem, aki sértegető választ ad, annak ezen az oldalon nincs helye. Az számomra csak azt mutatja, hogy a válaszadónak magának is nagy, jelenleg megoldatlan problémái vannak. Azt gondolja, ha maga körül csapkod, és "jól megmondja a magáét" egy 14 éves kislánynak, attól jobban fogja magát érezni lelkileg. Szerintem, ezt az oldalt azért hozták létre, hogy az ember tapasztalata szerint segítse a kérdezőt. Semmiképpen sem azért, hogy trágár szavakkal illessük. Mindenkinek megvan a nehéz egyéni sorsa, minek nehezítjük ezt még durva szavakkal? Nem vagyok sem nyelvész, sem nyelvújító, de a szép magyar nyelv megerőszakolása az, amit itt néhányan válaszadás címén művelnek. Ahelyett, hogy a saját problémáik megoldásán dolgoznának. Igen, beleírhatta volna a kislány a kérdésébe, hogy a szüleik veszekednek. De tessék mondani, melyik családban nem? De nem mindegy, hogy a gyerek jelenlétében vagy őnélküle. Nem tudom, mond-e valamit a "pszichoszomatikus betegség" fogalma? Az ilyenbe valóban bele lehet hallni. Önző az a gyerek, aki egészségesen akar felnőni?

2014. dec. 31. 16:29
 29/29 A kérdező kommentje:

Utolso, koszonom a valaszod.

nem hordtal le mindennek es meg segitettel is, koszonom!:))

2015. jan. 3. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!